Sofie Linde og 'X Factor'-værterne gjort til grin: Kan intet huske

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sofie Linde, Thomas Blachman, Kwamie Liv og Simon Kvamm imponerer ikke lige frem i et nyt interview, som er dukket op på blandt andet TikTok.

"Kan du nævne de sidste tre 'X Factor'-vindere, vi har haft?" lyder spørgsmålet fra en journalist til 'X Factor'-vært Sofie Linde, hvortil hun lynhurtigt svarer: "Ja, det kan jeg godt."

Hvis man ser interviewet, som kan ses længere nede i artiklen, til ende, er det dog tydeligt, at det langt fra er noget, hun kan. 

Læs også

TV2-afslører: Simon Kvamm skal være X Factor-dommer

Hun er dog ikke alene. 

Både Linde og de tre 'X Factor'-værter bliver nemlig decideret til grin, da en journalist stiller dem spørgsmålet.

Hør selv herunder (artiklen fortsætter under videoen):

“Jeg kan ikke huske en skid” 🥲 #xfactor #xfactordk #xfactortv2 #blachman #sofielinde #simonkvamm #kwamieliv #tiktokdanmark #dansktiktok

Linde rammer godt nok rigtigt med sidste års vinder, Mads Moldt, men derfra går det langsomt. 

"Og sidste sæson... øøøøh. Hold kæft, det er så pinligt [...]," kan man således høre hende sige, hvorefter hun efter lidt tid finder frem til, at det var Solveig, der vandt sæsonen før Mads. 

Vinder af sæsonen inden det, Alma Agger, skal hun dog have hjælp fra journalisten til at huske, og selvom det altså ikke er en særlig imponerende hukommelse, som den efterhånden meget erfarne 'X Factor'-vært har, så er hun den, der klarer det bedst. 

Programmets nye vært, Simon Kvamm, og veteranen Thomas Blachman lægger nemlig begge to ud fra start med at give op. 

"Nej, det kan jeg ikke," lyder det således som svar fra Kvamm, som dog kan huske, at Moldt var vinder af sidste sæson. 

Fra Blachman lyder det ligeledes: "Det sortner fuldstændig for mig. Det er ikke min opgave at sidde og huske sådan noget der."

Til spørgsmålet: "Du kan vel godt huske sidste års vinder?" svarer han dog senere: "Jeg kan ikke huske en skid... Jo, selvfølgelig kan jeg huske Mads for fanden."

Kwamie Liv er ikke lige så ærlig som sine to meddommere, men hun kan tydeligvis heller ikke "huske en skid."

Hun kommer nemlig kun frem til Moldt, selvom hun endda får ledetråde til Solveig, som hun er tæt på at komme i tanke om. 

Læs også

X Factor med stor ændring inden ny sæson

 

 

 

Dagens Gossip