Sofie Linde reagerer på sørgelig nyhed

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

X Factor-værten reagerer på den triste nyhed.

Tilbage i december kom det frem, at komikeren Melvin Kakooza skulle overtage Sofie Lindes plads i X Factor, da hun i starten af 2021 gik på barsel.

Men Melvin ikke bliver vært på X Factor alligevel. På grund af en hjernetumor har komikeren måtte trække sig.

Læs også

Melvin trækker sig som vært: Ramt af hjernetumor

“Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk. Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid,' lyder det i en pressemeddelelse fra Jakob Riis, manageren for Melvin Kakooza.

Den triste nyhed har fået Sofie Linde til at reagere. I en story på Instagram skriver hun:

“Jeg sender al min kærlighed og masser af medvind til verdens bedste Melvin Kakooza og hans familie,” skriver hun og fortsætter:

“Og så glæder jeg mig til at kysse ham på panden, så snart han er på benene igen.”

Berørte af situationen 

Underholdningsredaktør Dorte Borregaard fra TV 2 udtaler i en pressemeddelelse:

“Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på 'X Factor'. Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært. Vi præsenterer en afløser hurtigst muligt.”

Det første liveshow af X Factor løber over stablen på fredag den 26. februar.

Læs også

Sådan blev Melvins hjernetumor opdaget

 

 

 

Dagens Gossip