'Squid Game' tog verden med storm: Nu er der overraskende nyt

18/04/2023 16:55

Mathias Madsen

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du er fan af 'Squid Game', kan du godt glæde dig.

Mest læste i dag

Den mest sete serie på Netflix nogensinde er fortsat den sydkoreanske serie, 'Squid Game', som tog verden med storm i 2021. 

Serien overraskede alt og alle og blev på rekordtid populær, og det kan derfor næppe komme som en overraskelse, at Netflix har planer om at starte optagelserne til anden sæson denne sommer.

Streaminggiganten har desuden planer om senere i år at udgive en reality-serie baseret på seriens koncept - dog uden risikoen for at dø. 

Men hvad de fleste næppe havde gættet er, at Netflix desuden ifølge filmreporteren Jeff Sneider har planer om at genindspille Netflix på engelsk med amerikanske skuespillere. 

Det skriver Kino

Det er kun knap to år siden, at serien havde premiere, men alligevel mener Netflix altså tilsyneladende, at verden allerede nu er klar til en amerikaniseret udgave af serien, og hvis rygterne er sande, bliver det næppe kedeligt. 

Ifølge Sneiders kilder er det nemlig selveste David Flincher, der blandt andet står bag 'Fight Club', 'Seven' og 'Mindhunter', der skal producere serien. 

Projektet er dog stadig meget ungt, og intet er blevet officielt bekræftet endnu.

Der går altså formentlig mindst et par år, før den amerikanske serie får premiere. 

I mellemtiden kan du dog glæde dig til 'Squid Game: The Challenge', som får premiere senere i år, og sæson 2 af 'Squid Game', som forventes at få premiere i slutningen af 2024. 

Disse to serier ér nemlig officielt bekræftede.