Stine fra Landmand søger kærlighed med opråb: Hold det for jer selv

Foto: Anders Brohus/TV2

Nu kommer den populære landmand med et surt opstød.

For under et år siden var Stine Marthine Pedersen et ukendt ansigt i Danmark. Det er hun bestemt ikke længere. I programmet Landmand søger kærlighed lærte seerne hende at kende, og her kunne man følge med på sidelinjen, da hun fandt sammen med Niels.

Læs også

Luksusfælden i aften: Luna besøger slagteren 146 gange på et år

Parret er stadig sammen i dag, og for nylig har de rykket teltpælene op og er flyttet til Brørup. Selvom tv-kameraerne for længst er slukket, så er Stine Marthine Pedersen meget aktiv på det sociale medie Instagram. Her følger over 18.000 fans med, hvor de får et indblik i livet i det sønderjyske.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Det er for meget

I Stine og Niels' nye hjem er der masser af plads udendørs til blandt andet hønsegård og drivhus - og den ellers smilende landmand har taget sine følgere med i flere af parrets projekter, men nu er det blevet for meget.

"Okay venner, nu har vi balladen. Jeg vil gerne frabede mig alle tips til drivhus. For det skal vi sgu nok selv finde ud af, det har mig og Niels fuldstændig styr på. Så alle jeres gode ideer kan I bare holde for jer selv," lyder det fra Stine i en story på hendes Instagram-profil i går.

I dag kommer hun med en opdatering på, hvad det var der resulterede i det sure opstød. I en ny story fortæller hun, at det bliver for meget for hende med alle de "gode råd", bekymringer, holdninger og meninger, der strømmer ind i hendes indbakke på det sociale medie, når hun eksempelvis deler tanker om parrets drivhusprojekt.

Hun understreger, at hun aldrig selv kunne finde på at give råd, der ikke er bedt om - og at hun og Niels desuden har fundet rette placering til drivhuset, og sørger for at sætte det op efter alle kunstens regler.

"Det kan være rigtig hyggeligt at dele lidt fra vores hverdag, særligt når I reagerer positivt på det. Men når jeg får beskeder om, at alt jeg gør er forkert, så taget det lysten fra mig," skriver Stine til slut i en story på det sociale medie. 

Det er ikke længe siden, at Stine oplevede det samme. Her var parret i gang med at lave en hønsegård, og den gang strømmede det også ind med råd og holdninger til parret. 

Du kan se Stines instagram-profil her.

Læs også

Landmand søger kærlighed-par afslører: Familieudvidelse inden længe

 

 

Dagens Gossip