Stjerne vil have KÆMPE beløb for at spille Batman-skurk: “Giv mig det dobbelte af hovedrollen”

Foto: Shutterstock.com

Økonomi er ofte det, der adskiller to parter. Det er det angiveligt også angående rollen som skurk i den kommende Batman-film. Jonah Hill ønsker nemlig at få det dobbelte af det beløb, som hovedrolleindehaveren Robert Pattison får. Forlyder det.

Skuespilleren Jonah Hill fik sit helt store gennembrud, da han var en af hovedrolleindehaverne i ungdomskomedien, Superbad. Kort efter væltede det ind med roller til den nu 35-årige skuespiller, der har været med i et utal af store film.

Moneyball, 21 Jump Street, The Wolf of Wall Street og Wardogs er blot få af de helt store film, som Jonah Hill har været medvirkende i. Rygterne forlyder sig, at han bare VILLE have en rolle i The Wolf of Wall Street, og derfor fik han en minimal løn for sin ret store rolle.

Læs også

Retten har talt: Tømmermænd er en sygdom

Siden da er der løbet meget vand under broen, og Jonah Hill vil bestemt ikke påtage sig roller for småpenge længere. Således skulle han kræve et enormt beløb, for at spille Batman-skurk i den helt nye Matt Reeves, The Batman, der forventes at have premiere i 2021.

 

Den anerkendte journalist, Justin Kroll, fra mediet Variety har i løbet af de seneste dage opdateret på Twitter, hvor han først breakede, at Matt Reeves og co. gerne ville have Jonah Hill i rollen til den nye Batman-film, og i dag fortæller han så, hvad der pt. holder parterne fra hinanden.

Vil have det dobbelte af Twilight-stjerne

Ifølge Justin Kroll skulle Jonah Hill allerede have fået tilbuddet og den pt. ukendte rolle som Batman-skurk for en måned siden, men han har endnu ikke accepteret. Det skyldes angiveligt, at han kræver en helt enorm løn, som endda er det dobbelte af den nye Batman-skuespiller, Robert Pattinson.

“Så på Jonah-fronten, har han haft tilbuddet liggende i mere end en måned, og udover at penge er et forhandlingspunkt, så handler det også om, hvilken karakter han skal spille. Riddler eller Pingvinen.

I samme tweet skriver Justin Kroll, at han har hørt, at Jonah Hill kræver $10.000.000 for at påtage sig rollen, og det er mere end det dobbelte af det beløb, som den tidligere Twilight-stjerne, Robert Pattinson, får for sin rolle som hovedpersonen Batman.

 

Foruden pengene skulle parterne også forhandle om, hvilken rolle Jonah Hill skal spille. Justin Kroll skrev i går, at det formentlig var rollen som The Riddler, men rygterne peger også på, at Jonah Hill skal spille The Penguin.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

 

 

Dagens Gossip