Stor satsning med Mads Mikkelsen i hovedrollen er AFLYST

Foto: Tass/Ritzau Scanpix

I denne uge skulle Mads Mikkelsen have travlt med optagelserne til en ny stor film, men hele projektet er i stedet blevet aflyst.

Det er yderst sjældent, at en film med Mads Mikkelsen på rollelisten ikke går hen og bliver et hit. 

Den danske skuespiller har efterhånden ved med i et utal af store film og serier, hvor amerikanerne nok bedst vil genkende ham fra Hannibal, Star Wars eller Casino Royal.

Der havde været mulighed for, at Mads Mikkelsen kunne have haft endnu en stor rolle på listen, da optagelserne til en ny film om den norske forfatter Karl Ove Knausgård er blevet aflyst.

Læs også

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

Filmen var ellers en satsning fra streamingtjenesten Netflix, der desværre for Mads Mikkelsen har fået kolde fødder.

Filmen skulle ellers handle om den kontroversielle norske forfatter Karl Ove Knausgård, og det var netop ham, som Mads Mikkelsen skulle portrættere i filmen.

I denne uge skulle optagelserne til filmen så have fundet sted, men i stedet er den blevet aflyst.

Forfatteren ville ikke alligevel

Angiveligt skulle det skyldes, at den norske forfatter ikke har ønsket, at filmen skulle blive til noget. Det skriver DR.

Det kommer til at koste Netflix en hel del penge, at de vælger at aflyser projektet, for de havde hyret flere store navne til at producere filmen. Den oscarvindende instruktør, Alexander Payne skulle instruere filmen, mens Netflix havde fået den norske forfatter Erlend Loe til at skrive manuskriptet

Karl Ove Knausgård er en kontroversiel norsk forfatter, der i 2009 udgav det første af i alt seks bind i en roman-serie, der omhandlede forfatterens eget liv.

Bogen blev et kæmpe hit, hvor den flere gange er gået ind på internationale bestseller-lister, selvom den var meget kontroversiel i litteraturkredse.

Læs også

Genialt trick forlænger din telefons batteritid markant - Se hvordan du gør her

Kildekritik er en videnskabelig metode, når man som forsker/forfatter, skal bedømme kilders troværdighed i forhold til den begivenhed, person eller ting, man ønsker at belyse. Læs mere om kildekritik her.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip