Tidligere Bagedyst-deltager i chok: “Skide hamrende snæversynede”

I 2015 deltog Micki Cheng i DR-programmet Den store bagedyst. Her ses han sammen med de andre deltagere i den sæson. Foto: DR.

Det kom bag på den tidligere Badedyst-deltager, at han blev afvist på grund af sin seksualitet.

I februar fortalte den tidligere deltager i Den store bagedyst Micki Cheng i et opslag på sin Instagram-profil, at han sammen med sin mand, Michael, havde solgt deres fælles sommerhus. Til september flytter de ind en lejlighed i Randers, og det ser parret frem til. Indtil da er de på udkig efter noget at bo til leje i, og det er i den forbindelse, at Micki Cheng fik sig noget af et chok.

Læs også

TV 2-par jubler: “I dag er en stor dag”

På sin Instagram-profil han har lagt to screenshots op, som viser beskeder, han har modtaget fra en udlejer.

Parret er faldet over en lejlighed i Grenaa, som de godt kunne tænke sig at bo i. Det kom dog bag på Micki Cheng, at det var et problem for udlejeren, at det var to mænd, der skulle bo i lejligheden.

“Skide hamrende snæversynede”

Er det til dig alene, lød spørgsmålet fra udlejeren, hvortil Micki Cheng svarede, at de var to personer. Det var dog ikke svar nok for udlejeren, der også ville vide, om det var en mand og kvinde, der ønskede at bo i lejligheden, da det havde betydning for, om ejeren af lejligheden ville leje den ud til Micki Cheng.

“At vi ikke er kommet længere i dagens Danmark?!! Seriøst?!? Amen helt ærligt?!? Jeg er lidt chokeret, sur, stødt men mest af alt ked af det på vores alles vegne, at der er nogle, der stadig er skide hamrende snæversynede,” skriver Micki Cheng.

Foto: Instagram.

 

Foto: Instagram.

Til B.T fortæller han, at han ikke har tænkt sig at gå videre med sagen, selvom flere følgere i kommentarfeltet påpeger, at han kan anmelde udlejeren for diskrimination.

“Jeg har ikke behov for at gå videre med det. Men jeg blev nødt til at sige det højt, for det er vigtigt, at vi taler om hyggefobierne,” slår Micki Cheng fast.

Læs også

Bagedyst-vinder rejser skarp kritik mod programmet: “I har faktisk ødelagt det fuldstændigt for mig”

 

 

 

Dagens Gossip