Tidligere bokser i Luksusfælden bruger tusinder på damer: Afsløret foran kæresten

Foto: TV3

I aftenens afsnit af Luksusfælden forsøger eksperterne at hjælpe den tidligere bokser Bobor Lamina med at få styr på sin økonomi.

Da Luksusfældens eksperter kom for at hjælpe den tidligere bokser Bobor Lamina med at få styr på sin økonomi, havde han ikke betalt sin husleje i flere måneder og risikerede derfor at blive smidt ud af sin lejlighed i Herlev.

Efter Bobor Laminas professionelle boksekarriere stoppede, har han nemlig ikke haft råd til at leve, som han gjorde det før i tiden. 

Heldigvis lykkedes det for eksperterne Carsten Linnemann og Mette Reissmann at forhindre, at Bobor Lamina blev smidt på gaden. Men da de kiggede nærmere på hans forbrug, stod det klart, at Bobor Lamina ikke havde orden i sine økonomiske prioriteter. 

Læs også

Ronnie og Jill lever af hvidt brød med Nutella: ‘Vi har ikke råd til andet’

Det viste sig nemlig, at Bobor Lamina havde en gæld på mere end 1,7 millioner kroner, som han ikke betalte af på. Derudover brugte han hver måned omkring 2.300 kroner på at spille casino på nettet og mere end 1.300 kroner på datingsider. Sidstnævnte var en oplysning, som kom noget bag på hans kæreste:

- Det er jeg da lidt overrasket over, hvorfor han har sådan et behov for det. Jeg tænker, det er lige noget, vi skal have en snak om i hvert fald.

Se parrets reaktion, når eksperterne kigger nærmere på Bobor Laminas månedlige udgifter i klippet lige herunder og resten af afsnittet, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip