Tidligere TV 2-profil afslører nyt job

02/09/2022 22:55

Mathias Nielsen

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fremtiden er nu på plads for Karin Cruz Forsstrøm, som i mange år har været ansat på TV 2.

Mest læste i dag

Tidligere på sommeren kunne vært på TV 2 Nyhederne, Karin Cruz Forsstrøm, fortælle, at hun havde opsagt sin stilling på TV 2. Hvad hun så skulle for fremtiden, var uvist.

Men sådan forholder det sig ikke længere. Karin Cruz har nemlig fået fremtiden på plads.

Den tidligere TV 2-vært vil nemlig give sin mangeårige erfaring videre til andre, når det gælder medietræning, personlig performance og pressehåndtering i firmaet Forsstrøm, som manden Lars står bag.

– Jeg hopper om bord i min mands firma, Forsstrøm. Det er ting, som jeg selv har arbejdet med i mange år, og som jeg brænder for at give videre til andre. Om det er erhvervslederen eller den kommende tv-vært, så vil jeg elske at arbejde med udviklingen af det enkelte menneske, fortæller Karin Cruz Forsstrøm til BILLED-BLADET.  

På Instagram har Karin også lavet opslag hvori hun sætter nogle ord på de tanker, som hun har gjort sig omkring opsigelsen hos TV 2 og ikke mindst det nye job i mandens virksomhed.

- Jeg har indset, at jeg drives af at flytte mennesker, agendaer og projekter, fordi jeg elsker at se ideer og talenter vokse og blive til virkelighed.

Det at gå fra et studie til landevejen er også noget, som Karin har brugt tid på at tænke over.

- Skiftet fra nyhedsstudiet til landevejen blir anderledes og skørt, men forhåbentlig også givende og sjovt. …glæder mig utrolig meget til at booste dig, eller dit projekt….

Foto: Instagram