Tina fra Hjørring drikker tre liter cola om dagen: 'Jeg kan ikke lide vand'

Foto: TV3

28-årige Tina fra Hjørring har store problemer med at få sin økonomi til at hænge sammen. Da Luksusfældens eksperter kigger nærmere på hendes forbrug, er de rystede over hendes mange lån og dårlige vaner.

28-årige Tina er studerende og bor i den nordjyske by Hjørring sammen med sin femårige søn Mathias. 

Tina tog sit første kviklån, da hun var omkring 18 år gammel. Nu har hun en gæld på næsten 700.000 kroner og er havnet i en ond cirkel, hvor hun optager nye kviklån, for at kunne betale de penge tilbage, som hun allerede skylder:

- Tinas problem er, at hun har lånt penge af nogle kreditorer, for at kunne betale sine ting. Og hun går meget op i, at hendes kreditorer, de skal betales, forklarer Tinas veninde Henriette.

Læs også

Nedtur for Natascha Linea: Afvist af Luksusfælden

Det seneste år har Tina derfor optaget kviklån for næsten 100.000 kroner. Derudover har den unge kvinde hver måned lånt 1.400 kroner af sin mor og taget et SU-lån på 4.600 kroner. På den måde har Tina i gennemsnit gældsat sig for 14.200 kroner hver eneste måned:

- Jeg sidder jo og betaler lån af med de penge, så jeg har dem jo ikke i hænderne. Så jeg har ikke følt, at jeg har haft alle de penge. Jeg har jo nærmere følt, at jeg måske har haft 500 kroner at leve for om måneden, siger Tina.

Mød Tina og hør om hendes onde spiral i videoen lige herunder.

- Jeg har meget klatgæld. Det er kviklån, og det er for dyrt. Jeg har ikke råd til at betale andet end mine regninger. Jeg har ikke rigtig nogen penge til at leve for. Jeg lever jo ikke som en dronning eller noget som helst. Alt, hvad jeg har, det går til regninger.

Luksusfældens eksperter er rystede, da de kigger nærmere på Tinas økonomi og opdager, hvor meget den i virkeligheden sejler:

- Det sprænger skalaen for vanvittighed, altså.

Læs også

Alenemor til fem forarger Luksusfældens eksperter: ‘Det har været en nem løsning for dig’

- Du forsøger at holde dig ovenvande. Men du gør det på en fuldstændig vanvittig måde. Du optager lån, for at betale gælden. Det vil sige, at du øger hele tiden din gæld. Og sandheden er jo, at du er simpelthen ved at drukne, lyder det fra eksperterne.

Hør eksperterne gennemgå Tinas mange lån i videoen lige herunder.

Da eksperterne undersøger Tinas forbrug, står det klart, at det ikke kun er afbetaling af gælden, som hun bruger sine penge på. Tina har også et par dårlige vaner, som ikke er helt billige. Tina ryger nemlig og drikker rigtig meget cola:

- Jeg drikker cola. Det er så det billige cola, jeg drikker, godt nok. Men det løber jo så alligevel op, hvis man drikker to - tre liter om dagen. Jeg drikker ikke andet end cola. Jeg kan ikke lide vand, fortæller Tina.

- Jeg tror sidst, jeg drak et glas vand, det var her i sommer. Dengang, jeg var på arbejde, der drak jeg meget vand.

Hør Tina fortælle om sine dårlige vaner i videoen lige herunder. 

I et forsøg på at få styr på Tinas økonomi insisterer Luksusfældens eksperter på, at hun skal opsige sit SU-lån og registrere, at hun ikke længere ønsker muligheden for at optage kviklån.

Du kan se, om det lykkes for eksperterne at hjælpe Tinas økonomi på rette køl, når Luksusfælden har sæsonpremiere i aften klokken 20.00 på TV3.

Derudover kan du se med, når TV3 sender live på Luksusfældens facebookside i aften klokken 19.30.

Luksusfældens eksperter til deltager efter vildt køb: 'Det er helt ude i hampen'

 

Dagens Gossip