TV 2 bekræfter: Dansk favoritserie vender tilbage om lidt

Foto: Shutterstock

Et stort hit kommer snart til at ruller over skærmen igen.

For et par uger siden kunne TV 2 meddele, at endnu en sæson af ‘DNA’ vender retur. Da første sæson blev sendt i 2019, var den særdeles populært og er siden da blevet solgt til flere lande.

Dog er ‘DNA’ ikke den eneste TV 2-serie, som har hittet. I 2005 kom den første sæson af ‘Klovn’, som i dag vel godt kan betragtes som værende det største indenfor dansk comedy.

Læs også

Grundet stigende smitte: Overvejer at genindføre mundbind

Serien, som er på idé af duoen Casper Christensen og Frank Hvam, har indtil videre kørt i 8 sæsoner og 78 afsnit. Den sidste sæson udkom sidste sommer, men den vil ikke være den nyeste meget længere.

I næste måned vender endnu en sæson af ‘Klovn’ nemlig tilbage, skriver TV 2. 17. juli får den nye sæson premiere. Den ny sæson har fået titlen 'Senfølger'.

Det skulle ikke hentyde til coronavirus i nogen form, men derimod at Franks liv er ”en lang række af senfølger – altså konsekvenserne af hans handlinger”.

Komikerparret havde ellers meldt ud, at det var slut med 'Klovn' efter syv sæsoner og tre spillefilm.

Men så kom sæson otte i sommeren 2021, som altså heller ikke blev endestationen for det komiske 'Klovn'-univers.

- Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det, siger Casper Christensen og Frank Hvam.

I den nye sæson vil der endnu en gang være bidrag fra flere andre kendte. Eksempelvis forsker og eventyrer Eske Willerslev, tidligere finansminister Bjarne Corydon, tv-producent Anders Breinholt, musiker Simon Kvamm, tv-vært Sofie Linde og mange flere.

TV 2 har også offentliggjort en kort video, hvor der er forskellige klip fra den nye sæson:

 

Læs også

DMI advarer: Pas på!

 

Dagens Gossip