TV 2 jubler over vildt tal: "Det er overvældende"

Foto: Shutterstock

TV 2 er glade for det høje tal.

Det er næppe gået nogens næse forbi at der lige nu er Tour de France. Det skyldes formentlig at de første tre etaper løb af stablen her i Danmark. Mange danskere var derfor draget ud på landevejene og ind i byerne for at se feltet med de store verdensstjerner.

Og dem, som ikke gjorde det, har formentlig set det på TV 2. TV 2 kan nemlig juble over rigtig høje seertal under dette års Tour de France.

Læs også

Fie Laursen afslører: Sådan skal sønnen introduceres for OnlyFans

TV2 har på tv og streaming haft besøg af 2,3 millioner danskere i løbet af de første tre etaper i Danmark, hvilket er en fordobling i forhold til de tilsvarende etaper sidste år.

Normalt er det bjergetaperne, der trækker flest seer til sig, men ser man på alle Tour-etaper, så skal man mere end 10 år tilbage for at finde lignende niveauer indenfor seertal. Faktisk er seertallet så højt, at selv Tour de France-organiasationen er imponeret.

»Det er overvældende. Der er ingen tvivl om, at det er fantastisk opløftende at mærke interessen for Tour de France i Danmark. Både langs vejene og selvfølgelig også foran skærmene. Det er vi glade, stolte og ydmyge over,« siger TV2's sportschef Frederik Lauesen til B.T.

Der er ingen andre steder i verden, hvor der procentuelt er lige så mange, der ser Tour de France, som i Danmark, så den store interesse er ikke ny - blot yderligere forstærket i år.

»Jeg tror, at selv de største optimister er blevet positivt overrasket over, hvor stor interessen egentlig var.«

Læs også

Stor TV 2-vært færdig: "Jeg har lyst til at ryste posen"

 

Dagens Gossip