TV 2 melder klar

Foto: Shutterstock.com

Kanalen er klar til “omfattende Oscar-dækning”

Natten mellem søndag 25. og mandag 26. april live-transmitterer TV 2 PLAY og TV 2 Oscar-uddelingen.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse. 

Læs også

Tilbagekalder produkt solgt i Fakta og Kvickly: Risiko for muselort

Med hele fire danske nomineringer bliver Oscar-uddelingen i år endnu mere spændende end normalt – og endnu mere interessant set med danske øjne.

To af de fire danske nomineringer tilfalder filmen ’Druk’, der er nomineret for Bedste ikke-engelsksprogede film og for Bedste instruktion. Thomas Vinterberg er den første dansker, der er nomineret som bedste instruktør. Desuden er den danske klipper Mikkel E.G. Nielsen nomineret for sit arbejde på filmen ’Sound of Metal’, og instruktøren Elvira Lind er nomineret for Bedste kortfilm for sin film ’The Letter Room’.

“Det er en helt særlig oplevelse, når vi tilbringer natten med de mange Oscar-fans i Danmark. Og i år er det helt ekstraordinært med Thomas Vinterberg og ’Druk’ blandt favoritterne. Vi er mere end klar til en meget spændende nat,” siger Henriette Ladegaard-Pedersen, der er TV 2-redaktør på Oscar-dækningen og på ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’, der gennem ugen vil bringe indslag om verdens mest prestigefulde filmuddeling.

Michèle Bellaiche i Oscar-studiet 

Også i år er Oscar-uddelingen i Hollywood uden en egentlig vært. I stedet vil forskellige specielt udvalgte stjerner uddele filmpriserne i de enkelte kategorier, blandt andre Laura Dern, Harrison Ford, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Reese Witherspoon og Renée Zellweger.

I det danske Oscar-studie i København er der til gengæld en vært, nemlig Michèle Bellaiche, oplyser TV 2. Oscar-aftenen på TV 2 indledes søndag klokken 21.10 med den Oscar-vindende eventyrfilm ’The Shape of Water’, der er instrueret af Guillermo del Toro ('Pans labyrint') og fotograferet af den danske filmfotograf Dan Laustsen. Filmen var nomineret til 13 Oscars og vandt fire, blandt andet for Bedste film og Bedste instruktion.

Klokken 23.20 er Michèle Bellaiche og hendes gæster klar i Oscar-studiet til en nat i filmens og stjernernes tegn. Fra klokken 00.30 sender TV 2, når alle de berømte stjerner begynder at ankomme til den glamourøse Oscar-uddeling, der indledes klokken 02.00 dansk tid.

Læs også

Nu sker det: Stor ændring for kronprinsfamilien

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip