TV 2-profil i stor lykke: Venter barn

Foto: Shutterstock

Kendisparret udvider familien.

Der er lige nu mange tv-værter, som enten lige har fået børn eller venter det i den nærmeste fremtid. Christian Degn har lige fået et barn, DR’s Tina Müller venter også et barn i 2022. Også Steen Langeberg er lige blevet far igen.

Der er altså massere af babylykke på de danske tv-stationer for tiden. Denne bølge af lykke ser ud til at fortsætte, for nu kan TV 2 Sportens Stine Bjerre Mortensen oplyse, at hun venter barn sammen med partneren Casper U. Mortensen.

Læs også

DMI melder ud: 30 grader på vej til Danmark

Håndboldstjernen, der tidligere har spillet i FC Barcelona, men nu betræder håndboldhaller i Tyskland for HSV Hamburg, kan således dele den store nyhed på Instagram sammen med Stine Bjerre.

– Til december får denne lille Lakers-dragt en ejermand. Vi skal være forældre og glæder os ubeskriveligt meget, skriver de til billedet.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

Parret siger ikke direkte, om de skal have en pige eller dreng. Men teksten er efterfulgt af et blåt hjerte, der måske er en indikation på kønnet. Det er dog også muligt, at den er valgt for at matche Lakers-trøjen, som også er blå.

Parret er lige nu bosat i Hamburg, da det som sagt er her, Casper for øjeblikket spiller håndbold.

Han har pt kontrakt med HSV Hamburg frem til sommeren 2024, så umiddelbart ser det ud til, at parrets første barn kommer til at få sine spæde år i den nordtyske storby.

Læs også

Læk afslører: Så rig er Vladimir Putin

 

Dagens Gossip