TV 2-profil smider tøjet for en god sag: "Er glad for, at jeg sagde ja"

Foto: Shutterstock

Janni Pedersen medvirker i en ny bog om kvindekroppe. Der skulle dog overtagelse til, før at Janni sagde ja.

Normalt fremstår Janni Pedersen meget seriøs og fagligt dygtig, når hun er på skærmen for TV 2. Det er ofte i ‘Go’ aften Danmark’ eller på TV 2 News.

Ved siden af det skriver Janni også bøger sammen med sin mand Kim Faber, men nu kan hun opleves i et endnu et format, som dog er noget anderledes end man normalt er vant til at se.

Læs også

Markant ændring i vanerne: Dette går tyvene nu efter i Rema 1000

Den 54-årige Janni medvirker nemlig i en ny bog om kvindekroppe, hvor Janni poserer lettere afklædt og uden makeup foran kameraet.

- Hvorfor står jeg nu der med delvis bar overkrop og med et bart usminket ansigt?, indleder Janni et opslag på Instagram.

Det var faktisk på arbejdet på TV 2, at det hele begyndte.

- Det begyndte egentlig med et interview i Go Aften live, hvor fotograf @heidimaxmiling var inviteret for at fortælle om den bog med kvindekroppe, hun var i gang med.

Et par dage efter interviewet blev Janni så spurgt, om hun kunne tænke sig at medvirke i bogen. En tanke, som i første omgang ikke var noget for Janni.

Dog kom de to i fællesskab frem til et kompromis, som fik Janni til at medvirke.

- Men jeg blev overtalt til at være med i en udgave med stropløs BH. Og har også begået et skriv om mit forhold til min krop. Det var noget grænseoverskridende det hele - men sammen med de øvrige deltagere, deres kroppe med aftegningerne af vores levede liv, er der kommet en smuk og vigtig bog ud af det. Ærlige kvindekroppe - i tekst og billeder. Og jeg er glad for, jeg sagde ja.

Du kan se billedet her.

Læs også

Lokal Rema 1000 udsat for svindelnummer flere gange: Nu advarer politiet

 

Dagens Gossip