Ung kvinde sprøjter stråle af blod ud over hele gaden: 'Hjælp! Jeg har haft en menstruations-eksplosion'

Morten Larsen

402 uger siden

|

25/10/2016
TV
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hun skød en massiv stråle af blod ud fra mellem benene, mens et smertefuldt skrig lød i den travle handelsgade, hvor de forbipasserende ikke kunne tro deres egne øjne.

Dagens topnyheder

Travle fodgængere og forbipasserende var forleden vidner til et blodigt syn i London, hvor en kvinde fik voldsomme menstruationsblødninger midt på gaden.

- Har du en tampon eller et hygiejnebind, lød det spørgende fra den desperate kvinde, mens hun halvvejs ude i et fodgængerfelt tog sig jamrende til underlivet.

- I mænd er heldige, sagde den unge kvinde til et nogle unge gutter med bekymrede udtryk i ansigterne.

- Vi kvinder er hver eneste måned nødt til at gennemleve det her, sagde den blonde kvinde, der i det næste øjeblik sank sammen i knæene.

Hun skød en uhyggelige stråle af blod ud fra mellem benene, mens et smertefuldt skrig lød i den travle handelsgade i den centrale del af den engelske hovedstad.

- Jeg har lige haft en menstruationseksplosion, brølede kvinden, der gik med højhælede sko, pelsjakke og en kort nederdel.

En stor sø af det falske blod fyldte den efterårskolde asfalt på Oxford Street, mens en af byens karakteristiske og røde dobbeltdækkerbus kørte forbi det bizarre optrin, der i virkeligheden var et såkaldt 'socialt eksperiment' til nettet. Det skriver britiske Metro.

Bag ideén er en gruppe spasmagere ved navn Troll Station, mens videoens hovedperson - den unge kvinde med den gyserfilmsagtige menstruation - er skuespilleren Amina Maz.

Folkene bag videoen har sagt, at de ønskede at finde ud af, hvordan folk i det offentlige rum reagerer menstruation.

Man kan nu diskutere, om bagmændene bevægede sig for langt væk fra virkelighedens cyklus ved at være så voldsomme i deres brug af de blodige effekter, men videoen har haft held til at få folk til tasterne.

- Jeg bliver urolig over alt, der har med menstruation at gøre. Det er ulækkert på alle måder, lyder én af over 1.100 kommenterer, der er blevet skrevet i løbet af det seneste døgns tid.

- Det her er så forfærdeligt, at det ikke bør foregå ude i offentligheden. I skræmmer børnene væk, skriver en anden person

- Videoen er overhovedet ikke sjov, bemærker en tredje person i kommentarfeltet.

Bedøm selv - det 'sociale eksperiment' kan ses i toppen af artiklen.