Vandt 'MasterChef' 2022: Sådan skal præmien bruges

Foto: Shutterstock.com

Årets vinder har flere planer.

Torsdag aften kunne seerene endelig få afsløret, hvem som blev årets vinder af madkonkurrencen ‘Masterchef’. Dette års vinder blev 45-årige Lone fra Måløv nær Ballerup.

Vinder man den prestigefyldte konkurrence, er der foruden selve titlen også  en pengepræmie på 100.000 kroner og måske et samarbejde med ‘nemlig.com’. Lone er efter sejren ret overrasket over, at hun gik hele vejen. 

Læs også

I Odder findes der en gravsten med dødsdatoen 12.04.2063, men det er ikke en fejl

“Det var helt uvirkeligt. Da jeg tilmeldte mig, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle løbe med sejren. Selvfølgelig ville jeg ikke tilmelde mig, hvis jeg ikke troede på, jeg kunne gå hele vejen," siger hun til Realityportalen.

Ifølge Lone overraskede hun sig selv, og nu står hun med 100.000 kr., og de bliver alle sammen brugt på noget, som har relation til mad i en eller anden forstand.

“Jeg er sådan en, der elsker udstyr. Så noget nyt køkkenudstyr og noget service, skal jeg bruge pengene på. Derudover skal jeg sammen med familien på et lille get away til Sønderborg hos Jesper Koch, hvor vi skal spise på hans restaurant”.

Jesper Koch står bag Syttende på Alsik Hotel i Sønderborg. Restauranten kan prale af en Michelin stjerne, som man fik tildelt i den seneste udgave af guiden.

Med hensyn til et fremtidigt samarbejde med Nemlig.com, så vil Lone gerne præge det hele i en mere bæredygtig retning.

Det behøver ikke at være decideret vegansk eller vegetarisk. Der skal bare være mere fokus på “alle de fantastiske grøntsager, der findes”.

Foruden Lone, så bestod den endelige finale af Andrea og Frederik.

Foto: Instagram

Vivi udgik i onsdagens udsendelse efter at deltagerne skulle prøve sig af i køkkenet hos Restaurant Lyst i det ikoniske Fjordenhus på Lystbådehavnen i Vejle. Lyst har også en enkelt stjerne i Michelin Guide.

Læs også

Lukasjenko undrer sig: "Jeg troede ikke, at denne operation ville trække ud på denne måde"

 

 

Dagens Gossip