‘Vild med Dans’ bliver uden kultdommer - Skal opereres i hjertet

Foto: Flindt Mogens / Ritzau Scanpix

Det bliver et anderledes dommerpanel, som publikum og danserne bliver mødt af, når 'Vild med Dans' ruller over tv-skærmen til efteråret. Den populære kultdommer der har været med i 15 sæsoner, har nemlig meldt afbud på grund af en større operation.

Hvis man er fan af TV2s underholdningsprogram ‘Vild med Dans’, så vil man højst sandsynligt blive ked af den nyhed, som TV2 selv bragte tidligere på dagen. Her kunne de nemlig meddele, at den ikoniske dommer, - der er vellidt af de fleste seere - Britt Bendixen, ikke kommer til at figurere i dommerpanelet i den kommende sæson.

15 sæsoner har den 77-årige danselærer og ‘Vild med Dans-dommer’ deltaget i, men til efteråret holder hun pause, og det sker som følge af en hjerteoperation. Derfor vil Britt Bendixen altså ikke dele point ud til kendisdanserne, når programmet løber over de danske skærme i efteråret.

Læs også

Efterlyser faren til sin 11-årige søn: Du var lastbilchauffør og vi havde et one-night-stand

“Jeg kan desværre ikke være med i 'Vild med dans', fordi jeg skal have lavet en bypassoperation,” fortæller Britt Bendixen til TV2.

Det kom som en overraskelse

Hovedpersonen selv havde dog ikke regnet med, at hun skulle have en operation i hjertet. Hun havde nemlig allerede givet TV2 det grønne lys for, at hun kunne være dommer i endnu en sæson, når programmet sendes i efteråret.

Overfor TV2 ønsker hun ikke at gå i detaljer med sin operation, men det er kommet som en overraskelse for hende, ellers havde hun ikke valgt at melde sig klar til endnu en sæson.

“Jeg vidste ikke, at der var noget galt med mit hjerte, da jeg sagde ja til endnu en sæson. For så havde jeg ikke sagt ja. Det er blevet opdaget inden for den seneste tid,” fortæller Britt Bendixen til TV2.

Der er fortsat mange ubesvarede spørgsmål, efter at Britt Bendixen kom med sin melding. For det første vides det endnu ikke, hvem der skal overtage stolen ved siden af de tre andre dommere, Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm og Jens Werner, men samtidig vides det heller ikke, om Britt Bendixen vender tilbage som dommer til næste sæson. Det vil tiden vise.

I mellemtiden ønsker vi Britt Bendixen alt god bedring, når hun har været gennem sin forestående operation.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

 

 

Dagens Gossip