‘Vild med dans’-deltager afsløret: Sundhedsekspert skal være med

Her ses Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald, der i mange år har været værter på 'Vild med dans': Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Når 18. sæson af TV 2-hittet ‘Vild med dans’ rammer skærmen 10. september på TV 2, så bliver Go' morgen Danmark'-studiet skiftet ud med dansegulvet for denne nydanser.

Mange danskere kender Michelle Kristensen fra ‘Go' morgen Danmark', hvor den 37-årige kost- og ernæringsvejleder deler ud af sin viden.

Læs også

Skuespiller afslører: Skal være med i ‘Vild med dans’

Men når 18. sæson af TV 2-hittet ‘Vild med dans’ rammer skærmen 10. september på TV 2, så bliver Go' morgen Danmark'-studiet skiftet ud med dansegulvet. 

Det afslører Michelle Kristensen i en video på den officielle ‘Vild med dans’-Instagramprofil torsdag morgen.

“Jeg har lige haft første træning i dem her,” fortæller Michelle Kristensen og viser et par dansesko frem og fortsætter:

“Det var mine fødder ikke glade for, men det bliver de ligesom nødt til at blive, fordi jeg skal være gode venner med dem de næste uger - fordi jeg skal være med i dette års ‘Vild med dans,” lyder det fra Michelle Kristensen.

 

Før sommerferie blev hun spurgt, om hun havde lyst til at deltage i den kommende sæson, men det takkede hun nej til. 

“Da jeg blev spurgt før sommerferien, kunne jeg ikke deltage, da jeg var gravid og måtte melde fra,” siger hun til TV 2. Desværre gik fosteret til grunde efter fire ugeres graviditet. Da programmet manglede en nydanser, så valgte hun at tage udfordringen op.

“Det bliver skidesjovt, selvom det også bliver rigtig hårdt at få al dansetræning til at gå op med arbejdet, men jeg er heldigvis rigtig god til at knokle derudaf og planlægge. Og når jeg først siger ja til noget, så går jeg all in, og helt ærlig så trænger jeg til at have det sjovt, så det bliver det allervigtigste for mig i 'Vild med dans',” lyder det fra Michelle Kristensen.

De skal også være med

Når årets udgave af ‘Vild med dans’ rammer skærmen 10. september, så bliver det med 12 forskellige nydansere.

Michelle Kristensen er den 10. i rækken af kendisser, der er blevet offentliggjort i forbindelse med den kommende sæson af dansekonkurrencen på TV 2.

Herunder kan du se hvilke andre kendisser, der også skal være med:

  • Influencer og iværksætter Mascha Vang

  • Sangeren Jimillian

  • Entertaineren Jacob Haugaard

  • Svømmeren Pernille Blume

  • Tidligere Bagedyst-deltager Micki Cheng

  • Krimiforfatter Michael Katz Krefeld 

  • Marathonløber og OL-deltager Abdi Ulad

  • Tidligere ‘X Factor’-vært Lise Rønne

  • Skuespiller Jannie Faurschou

Vild med dans' har premiere 10. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

Læs også

Robert Hansen mister job efter voldsanklager