Vild med Dans: Derfor ryger han IKKE ud i aften

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Der er hele tre mænd i fare for at ryge ud af Vild med Dans, som den næste. Ingen af de tre mænd skal dog frygte, at de ryger ud i aften.

Det er seks uger siden, at den første dans blev danset i sæson 16 af det populære danseprogram på TV2, ‘Vild med Dans’.

I det første program var alle danserne fredet, men det var ikke længere tilfældet i program nummer to, hvor sangerinden Anne Dorte Michelsen blev stemt ud af tv-seerne med hendes danser Marc Christensen.

Læs også

Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

Skuespillerinden Marie Bach Hansen blev den næste til at forlade programmet med Martin Parnov Reichardt, og sidenhen måtte også Christel Pixi og Birgit Aaby forlade programmet.

Dermed havde fire kvinder i træk sagt farvel til ‘Vild med Dans’, inden den første mand i form af bordtennisspilleren Michael Maze med sin partner Mie Moltke forlod programmet i sidste uge.

I denne uge var der lagt op til, at endnu en mandlig deltager skulle forlade programmet, da Oscar Bjerrehuus og Mikkel Kessler var store favoritter til at ryge ud med deres respektive partnere.

Bookmakeren Danske Spil har blot odds 2.50 på Oscar Bjerrehuus til at forlade programmet som den næste deltager med Asta Björk, mens Mikkel Kessler og Mille Funk giver odds 2.75 gange indsatsen igen.

Også kendiskokken Umut Sakarya er blandt favoritter til at forlade programmet, da han giver odds 4.50 gange indsatsen igen.

Ingen forlader programmet i aften

De tre herrer har dog noget at glæde sig over, for aftenens ‘Vild med Dans’-program, der er det syvende af slagsen i denne sæson, byder nemlig på en særudgave, hvor ingen af danskerne skal forlade programmet.

I forbindelse med Knæk Cancer-ugen, som uge 43 er, afholder ‘Vild med Dans’ en særlig Knæk Cancer-udgave, hvor programmet gerne vil rette fokus på kræftsygdomme.

Læs også

Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

I den anledning har man valgt at rykke ‘Vild med Dans’ ud af dansestudiet og direkte ind i Det Kongelige Teater.

Deltagerne vil fortsat få point af dommerne for deres danse, men de point går videre til næste uge, og dermed skal ingen deltagere forlade programmet i aften, uanset hvordan det går dem.

I anledningen af den specielle Knæk Cancer-udgave, har TV2 også inviteret tre danskere, der har haft kræft tæt på livet til at danse. En af dem får lov til at danse med en ‘legendarisk’ Vild med Dans-danser. Hvem det er, kan du læse i artiklen herunder.

Læs også

Superchat - Danmarks største gratis chat og dating-platform. På Superchat kan du chatte, flirte og skrive gratis med andre danskere. Her finder du mest læste chathistorier på Superchat.dk.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip