Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Om mindre end to uger vender en gammel kending tilbage til Vild med Dans, og det er der en helt særlig grund til.

I løbet af de sidste 13 år har danskerne kunnet følge Mads Vad hvert eneste efterår, når den folkekære danser deltog i tv-programmet ‘Vild med Dans’. I år er danseren dog ikke med i programmet, hvilket har været til stor ærgrelse for mange faste seere, der altid har været vild med den energiske danser.

Læs også

Hun skal afløse folkekær dommer i Vild med Dans

Heldigvis så er det ikke endegyldigt slut med at se Mads Vad på skærmen, for han vender nemlig tilbage til det populære Danseprogram fredag den 25. oktober.

Desværre så er det ikke en permanent løsning, og de mange ‘Vild med Dans-seere’ må nøjes med at glæde sig over, at se den folkekære danser i aktion for en enkelt aften. Det skyldes nemlig, at han deltager i det særlige ‘Knæk Cancer-show’ som Vild med Dans står bag den 25. oktober.

Det har Tv2 selv afsløret via deres Vild med Dans-sider på de sociale medier.

Årsagen til at Mads Vad ikke er med i denne sæson af det populære danseprogram, skyldes, at Mads Vad tidligere på året blev far med sin hustru Nana, og han vil gerne bruge tiden sammen med sin familie.

“Det er mega mærkeligt ikke at være med, og jeg savner allerede det hele. Men når jeg så kigger på lillemanden, så ved jeg, at jeg har truffet den rigtige beslutning,” fortalte Mads Vad tilbage i august til Billed Bladet.

Det vides endnu ikke, hvorvidt danseren vender tilbage til programmet til næste sæson.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

 

 

Dagens Gossip