‘Vild med dans’-stjerne havde sagt farvel: Derfor vender hun tilbage

Her ses Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald, der i mange år har været værter på 'Vild med dans': Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Claudia Rex havde egentlig lukket døren til programmet, som hun har deltaget i syv gange tidligere. Men tilbuddet om at danse med en kvinde lokkede alligevel.

I dag er det kommet frem, at der i årets ‘Vild med dans’ bliver skrevet historie.

Læs også

Marabou kommer med nyhed: 20-årige Frederikke står bag

Sanger og sangskriver Freja Kirk skal nemlig danse med Claudia Rex, og det betyder, at der for første gang vil være et kvindeligt par blandt deltagerne.

Claudia Rex havde egentlig lukket døren til programmet, som hun har deltaget i syv gange tidligere. Men tilbuddet om at danse med en kvinde lokkede alligevel. Det fortæller hun på Instagram.

“Jeg troede jo egentlig, at det var slut med dans, men da jeg blev tilbudt at danse med en kvinde i ‘Vild med dans’ , var det et for vigtigt budskab, som jeg kun kunne sige ja til og samtidig en fed udfordring. Har nemlig aldrig danset med en pige før, men elsker det allerede,” fortæller hun og uddyber:

“Jeg elsker at arbejde sammen med Freja. Hun er så sød, sjov og cool,” lyder det fra Claudia Rex.

 

Det var et klart ønske fra 34-årige Freja Kirk at få en kvindelig partner.

“Jeg føler mig ikke særlig meget hjemme i en høj sko og kjole. Så det var klart det mest naturlige for mig. Samtidig er jeg total stolt af at få lov til at være med til at bryde nogle normer og fjerne fokus fra det super-kassede mand/kvinde-billede, der findes,” fortæller hun til TV 2.

Freja Kirk er den 11. i rækken ud af 12 kendisser, der er blevet offentliggjort i forbindelse med den kommende sæson af dansekonkurrencen på TV 2, og kanalen har også afsløret hvem de 12 professionelle dansere er.

Du kan læse, hvem de andre deltagere er, i denne artikel:

Læs også

Stort ønske fra sanger: Nu skriver hun historie i ‘Vild med dans’

Udover Freja Kirk og Claudia Rex, så er det endnu ikke blevet meldt ud, hvordan de resterende deltagere er blevet sat sammen. Men der er ingen tvivl om, at der er gang i øvelokalerne rundt omkring i Danmark. Både Asta Björk og Silas Holst har delt billeder, der afslører, at der er gang i træningen.