‘Vild med dans’-stjerne skal 12 uger i helvede

Her ses 'Vild med dans'-holdet i 2017, som blandt andet bestod af Simon Jul og Iben Hjejle. De er begge to med i i det nye Discovery-program ‘12 Uger i Helvede’. Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix.

Han har sagt ja til noget af et forløb.

Intensiv pulstræning, nul hurtige kulhydrater og daglig styrketræning.

Læs også

Endnu en nedtur for Robert Hansen: Nu bliver han klippet ud

Sådan er de barske vilkår, som bliver realitet for seks kendte danskere i det nye Discovery-program ‘12 Uger i Helvede’. 

Her følger man deres hårde kamp for at få et sundere liv på bare 12 uger. 

En af de seks kendte danskere, der har sagt ja til at deltage, er tidligere ‘Vild med dans’-stjerne Simon Jul.

Derudover er også Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather med.

Seerne får lov til at være på sidelinjen, når de hver især bliver presset til det yderste, og når de er allermest udfordrende og fristede til at snyde og opgive de gode vaner til fordel for Matadormix og kolde øl, lyder det fra Discovery.

Igennem programrækken kommer seerne helt tæt på de seks deltagerne: Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather. Foto: Per Arnesen.

Handler om andet end bare en flot krop

Vejen til et sundt liv er ikke let, og der er mange ofre, som deltagerne er nødt til at gøre sig undervejs for at komme i deres livs form. Men programmet handler om mere en bare en “flot krop”, lyder det fra Discovery Danmarks programdirektør Pil Gundelach Brandstrup. 

“Som altid på discovery+ bliver det særdeles underholdende, når vi følger deltagernes indre og ydre rejse mod et sundere jeg. Jeg er overbevist om, at '12 Uger i Helvede’ vil inspirere seerne og vise, hvor langt man faktisk kan komme, når viljen er der. Og så er det vigtigt at understrege, at programmet også viser, at et sundt liv handler om meget andet end bare en flot krop. Når man er fysisk aktiv, så forbedrer man også sit mentale helbred, og netop den mentale optur er spændende at være tilskuer til, siger Pil Gundelach Brandstrup. 

‘12 Uger i Helvede’ får premiere på streamingtjensten discovery+ og Kanal 5 d. 2. september 2021. 

Læs også

Kvinde scorer kassen på sine prutter