Kvinde scorer kassen på sine prutter

Foto: Instagram.

Hun har tjent over 150.000 kroner på den alternative hobby.

Har du nogensinde overvejet at sælge dine prutter? Hvis ikke, så bør du måske overveje det.

Læs også

Tror hundehvalp har 2 haler: Så bliver de overrasket

Ifølge Lush Botanist så kan man nemlig tjene gode penge på det. På Instagram kalder hun sig selv for ‘prutte-dronning’, og i en dokumentar på Channel 4 forklarer hun, at det hele startede på internettet. Her blev hun kontaktet af en, der rigtig gerne ville have hende til at prutte - mens hun optog sig selv. 

Det endte med at blive en af Lush Botanist mest populære videoer - og så tilbød en anden person hende penge, skriver Ladbible. 

“Jeg blev ved med at få henvendelser igen og igen, og så tænkte jeg: 'Ved du hvad? Folk vil betale mig for det, og jeg vil gerne gøre det,” forklarer Lush. 

At prutte på kommando er ikke noget, som alle kan, men for Lush er det ikke så svært. Hun er laktoseintolerant, hvilket betyder, at hendes mave reagerer voldsomt, når hun spiser noget med laktose i - så det gør hun. Lush forklarer, at især forskellig slags oste får tarmene i gang.

Den selvudnævnte 'prutte-dronning' afslører, at hun tjener omkring 1.000 kroner pr. prut, og i alt har hun tjent over 150.000 kroner på den alternative hobby.

Prutter på glas og prutte-slikkepinde

Det er ikke kun prutte-videoer, der har resulteret i penge på kontoen for Lush. Hun har også solgt sine prutter på glas, som efterfølgende er sendt ud til kunderne, og hun har også solgt 'prutte-slikkepinde'. Det går i alt sin enkelhed ud på, at Lush prutter på en slikkepind, som herefter bliver pakket i en kuvert og sendt til kunden.

Herunder kan du opleve en af Lushs prutte-videoer.

Læs også

Mand nægtede at bruge kondom: Brugte superlim i stedet og døde

 

 

 

 

Dagens Gossip