1-årig bliver kidnappet: 31 år senere ringer politiet og afslører sandheden

Foto: Youtube

At få dit barn kidnappet er nok noget af det værste, en forældre kan forestille sig. For dem, der aldrig har oplevet noget lignende, er det nok svært at forestille sig følelsen.

Men dem der har prøvet, ved præcis hvordan det føles. En af dem der ved det, er Lyneth Mann-Lewis fra Toronto, Canada. Hendes mareridt begyndte for over 30 år siden.

Året er 1987. Lyneth og hendes eksmand Allan Mann Jr. er gået fra hinanden, men efter en retskendelse får faderen nu lov til at se sin søn.

Læs også

Mand bruger 20.000 kroner for at få sine Airpods igen

Det er da mareridtet bryder ud. Allan Mann Jr. og sønnen Jermaine, kun 21 måneder gammel, forsvinder begge sporløst. For Lyneth er der ingen tvivl om, at hendes eksmand har kidnappet sønnen og gået under jorden.

Politiet mistænker Allan Mann JR. havde bragt sønnen Jermaine til USA ulovligt ved hjælp af forfalskede dokumenter.

Så Lyneth venter og håber, mens politiet og Missing People Canada fortsætter med at holde øjnene åbne. Årene bliver til årtier. Det er først, da det amerikanske føderale politi bliver involveret, at Lyneth og de canadiske efterforskere endelig bliver belønnet for deres tålmodighed.

Takket være et tip kan Jermain og hans far spores til staten Connecticut i USA - efter at have gemt sig i 31 år, rapporterer Dayton Daily News.

"Mor, du har mine øjne, du har mine øjne," sagde sønnen, da de mødtes igen. Jermaine, nu 33, kendte ikke hans rigtige navn og var vokset op med sin fars løgn om, at hans mor var død.

"Efter 31 års lidelse er jeg beviset på, at man aldrig skal give op, men være tålmodig, være stærk og tro på, at alt er muligt," fastslog Lyneth. Skriver Newsner.

Læs også

Strejke kan ramme TV 2 inden længe: "Vi har simpelthen ikke fået nok på bordet"

 

Dagens Gossip