1-årig styrtede i døden fra krydstogtskib: Nu erkender bedstefar

Foto: Privat

En 18 måneder gammel pige styrtede i juni sidste år i døden fra et krydstogtskib. Nu er der nyt i sagen.

Siden ulykken skete, har den lille piges bedstefar været tiltalt for at tabe pigen, der hed Chloe Wiegang.

Læs også

2-årig død i tragisk ulykke: Hængte sig selv

Hun styrtede i døden fra 45 meters højde, hvor hun faldt ud fra et vindue.

Den tragiske sag har nu taget en ny og uventet drejning. Chloes bedstefar har nemlig erklæret sig skyld i tiltalende om uagtsomt manddrab. Det skriver NBC.

Han løftede hende op til et vindue

Bedstefaren legede rundt med lille Chloe. På et tidspunkt løfter han hende op til et vindue, så hun kunne banke på glasset. Dette gjorde hun nemlig altid til sin brors hockeykampe.

Hvad ingen af dem var klar over var, at vinduet var åbent. Det resulterede i, at den lille pige faldt ud ad vinduet og 45 meter i døden ned på dækket af skibet.

Torsdag erklærede Chloes bedstefar, Salvatore Anello, sig skyldig i tiltalen.

Det var dog ikke forventet, at han ville gøre dette, da familien i første omgang var rasende over, at han var tiltalt for uagtsomt manddrab.

"Det er blevet besluttet, at en tilståelsessag ville være bedst for familien, så de kan få lukket dette forfærdelige kapitel," udtalte familiens advokat Michael Winkleman.

Advokaten har ligeledes udtalt, at aftalen betyder, at bedstefaren ikke vil blive idømt en fængselsstraf. Derimod vil han blive idømt en betinget dom.

Nægtede sig oprindeligt skyldig

I juli sidste år nægtede Chloes bedstefar sig skyld. Ligeledes afviste han at tage imod en tilståelsesaftale.

I februar skrev han dog et følelsesladet brev, hvori han udtrykte, at han ville gøre alt, hvis blot dette mareridt ville få en ende.

"Jeg tog imod tilståelsesaftalen for at hjælp med at slutte dette mareridt for min familie, hvis det er muligt," udtalte Salvatore Anello.

Dette fulgte han op med:

"Den støtte, som de fortsat giver mig, har været fuldstændig overvældende, og jeg kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelig jeg er for dem."

Læs også

Hundeejere i chok: Fire hunde døde af forgiftet kød

Chloes forældre har valgt at sagsøge Royal Caribbean, som ejer skibet Freedom of the Seas, som familien var ombord på, da ulykken skete, for uendelige skader.

 

Dagens Gossip