10 ting, alle single-mænd virkelig bør vide

Pamela Brill er klummeskribent hos Huffington Post.
Ud over det er hun mor, og en gift kvinde.
Hun er snart 40 år gammel, og har ikke været aktiv i dating-livet i 15 år.

Det betyder, at hun datede, før nogen rigtig vidste, hvad internettet var. Og før man kunne skrive sms’er til hinanden.

LÆS OGSÅ: Styr jer lige: De mest nederen ting par gør

- Jeg datede i en forfærdelig tid, hvor man var nødt til at tale sammen, ansigt til ansigt. Og hvad værre er, så var vi nødt til at slå op med hinanden ansigt til ansigt. Med vores stemmer, og følelser, og måske endda fælde en tåre. Hvor var det dog en forfærdelig tid, skriver Pamela Brill sarkastisk.

Eftersom den kvindelige blogger ikke har været single længe, har hun taget en position som publikum til de af hendes veninder, som  bevæger sig rundt i den nutidige, moderne dating-verden.

Og nu er der altså 10 ting, Pamela Brill gerne vil sige. Ikke til sine veninder, men til de fyre, som de dater.

1. Møder du en kvinde, som du går på date med, og havde nogle hyggelige timer med, så ring til hende og invitér hende ud igen.

Og hvis du synes, det var en forfærdelig date, så ring til hende og sig, at du havde en hyggelig date, og gerne vil ønske hende held og lykke fremover. Du må ikke bare forsvinde sporløst. Medmindre du bliver indlagt med koma. Eller bliver kidnappet og befinder dig i en grøft sammen med Jesse Pinkman.

LÆS OGSÅ: 21 ting du lever og ånder for når du har et 8-16-job

Når du bare skrider og aldrig ringer igen, så er du ikke andet end en simpel kujon. Og så vil du sikkert gøre det samme, når du er i et forhold, og alt bliver lidt for intenst. Det er kujon-agtigt og virkelig ucharmerende. Den karma, du sender ud i verden, når du foretager det ubehagelige opkald, vil komme tifold tilbage til dig. Jeg har selv set det ske.

2. Stil kvinden mindst tre spørgsmål om hende selv.
… Og lyt til hende, når hun svarer dig. Eller lad i det mindste som om, du lytter. Der er ikke andre end dig og din mor, der gider at høre på en lang monolog om dig.

3. Hvis din bedste ven er en single-kvinde, vil du helt sikkert skulle forklare jeres forhold på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: 18 ting, jeg ville sige til mit 18-årige jeg

4. Hvis du nogensinde har været gift, eller rent juridisk set stadig er det, så er det en meget vigtig information at dele med kvinden. På første date.
Du behøver ikke gå i detaljer, men du er nødt til at få det sagt. Hvis du ikke deler det med det samme, så kommer det til at virke beregnende og mistænkeligt. Og hvis du stadig, rent juridisk, er gift, fremstår du som en dyster fyr. Hendes venner vil ikke kunne lide dig før du, altså ligesom, holder op med at være gift.

5. Betal på første date.
Jeg er helt ligeglad med, hvor liberal og progressiv, du synes, du er. Eller hun er, for den sags skyld. Selv styrtende rige berømtheder vil gerne have, at manden betaler for første date. Det er sødt. Det er god stil. Og det viser hende, at du er godt opdraget. Hun kan altid betale for næste middag. Hvis du spørger, om I ikke kan dele regningen, fremstår du som en nærig type, som sikkert bor i en varevogn ved floden. Hvis du faktisk bor i en varevogn ved floden, så betal for en middag på McDonalds. Eller en kop kaffe. En gavmild mand er meget mere attraktiv end en nærigrøv.

LÆS OGSÅ: Syv ting du meget gerne må sige til mødre

6. Lad være med at skovle maden ind i munden.
Hold ikke gaflen som et barn i 1. klasse. Brug din serviet. Og tyg med munden lukket.

7. Smil. Grin. Smil noget mere.
Du ser altså bedre ud, når du gør det. Og det gør, at I begge to bliver mindre nervøse.

8. Hvis du har mere end én kat derhjemme, bør du ikke fortælle det før date nummer syv.
Forhåbentlig er hun allerede forelsket i dig til den tid, og så virker det måske ikke så mærkeligt.

9. Hvis du har et tæt forhold til din mor og dine søstre, så er det virkelig sødt, og de fleste kvinder vil synes, det gør dig til en sensitiv, kær fyr.
Men hvis du fortæller, at din mor er din bedste ven, vil de aldrig nogensinde date dig. For det er for skummelt. Din bedste ven bør være en mand, der er omtrent jævnaldrende med dig. Ikke den kvinde, der plejede at skifte ble på dig og give dig stuearrest. Det betyder desuden, at du leder efter en mor, ikke en kone, og det er simpelthen bare for klamt og underligt.

LÆS OGSÅ: En småbørnsmors bekendelser: Det lærte jeg af en knækket blyant

10. Endnu en gang, mænd: RING NU TIL HENDE.
Gå ikke bare din vej. Tag dig sammen, og lav det opkald. Der er ingen, der bryder sig om folk, der giver op.

 

Dagens Gossip