11-årig dreng legede på stranden: Endte som livredder

Foto: Youtube

​En vidunderlig dag med hele familien. Det var ideen, da den 11-årige Connor Fitz-Gerald og hans familie besøgte en strand i Californien i 2013.

Men dagen tog en uventet drejning, da Connor pludselig så noget bevæge sig i sandet.

 

Læs også

9-årig pige ’heldig at være i live’ efter angreb af hamster

Connor Fitz-Gerald legede med de andre børn i sandet, mens hans forældre gjorde hvad så mange forældre gør, når det er på stranden, nyder omgivelserne og roen. Connor og hans venner byggede sandslotte og gravede store huller og vandløb i sandet, men pludselig blev den 11-årige dreng opmærksom på en pose, der lå i sandet.

Nysgerrig efter, hvad det kunne være, begyndte Connor at grave dybere. Det var da han følte noget underligt - En menneskekrop.

Da han gravede dybere, fandt han en livløs 5-årig lille pige – det skriver Newsner.

Efter den voldsomme opdagelse, kiggede Connor sig omkring efter voksne, men der var ingen i nærheden, og den 11-årige dreng må i den grad siges at have taget ansvar i situationen.

Han formåede at trække pigen op fra hullet. Men i stedet for at få panik huskede han en passage fra en serie, han havde set, hvor han havde lært genoplivning, og han gik straks i gang.

Den lille pige lå i sandet, bevidstløs med sand, der dækkede øjnene, næsen og munden. Men på en eller anden måde vækkede Connor hende til liv.

Kort efter kom pigens paniske forældre løbende, og ved synet af den næsten døde pige, tilkaldte de med det samme en ambulance

Det viste sig, at pigen ved navn Alyssa havde leget i sandet og gravet en lille hule, hvor hun ville se, om hun kunne kravle ind i det lille hul. Da hun var derinde, faldt sandet, og hun blev begravet levende.

 

Læs også

23-årig vejlenser opdagede fotovogn: Kort efter kunne politiet ikke se bilisterne

Pigen blev kørt til hospitalet, hvor de kunne se, at hvis det ikke havde været for Connors heroiske indsats, kunne pigen være død.

 

 

Dagens Gossip