11-årig dreng med Downs syndrom efterladt nøgen og grædende i regnen: Lærerne gjorde ikke noget

Foto: Privat

11-årige Levi med Downs syndrom blev efterladt nøgen og frysende udenfor i regnen, mens de voksne lærere passivt så til.

I oktober blev 11-årige Levi Blackshaw med Downs syndrom efterladt nøgen udenfor i regnen midt i skoletiden, det skriver Metro.

Lærerne havde smidt ham ud og overladt ham til sig selv.

Læs også

Kan du se forskel? Sådan ser den falske Neymar ud, der lige nu går verden rundt

Drengen sagde ikke selv noget om dette, og Levis' mor, Suzanne, fandt først ud af hændelsen dagen efter, at den var sket.

“Da jeg fandt ud af det, begyndte jeg at græde. Jeg tog hen til skolen, og ren næsten hele klasseværelset ned. Min mand fik fat i socialrådgiverne, og jeg måtte forlade skolen.” Fortæller hun til Metro.

Suzanne Blackshaw forlangte at se optagelserne fra overvågningskameraerne for at se episoden og få en forklaring på, hvordan det kunne ske. Det var først to uger senere, at hun fik den hjerteskærende video at se.

“Da vi så det, begyndte jeg at græde, og han begyndte også at græde. Det var forfærdeligt. Men det, der er meget svært, er, hvordan kan vi bevise, at Levi var offeret her? Han er non-verbal, han er ikke som os,” forklarer Levis mor.

Optagelserne fra overvågningskameraerne viser, at han stod helt alene udenfor i 8 minutter, før en lærer kom ud og gav ham et par shorts. Så stod han alene udenfor i regnen i yderligere 22 minutter.

Læs også

Desperate tilstande efter stor stigning i ansøgninger til julehjælp: Skal finde 125.000 på under en uge

 

 

Dagens Gossip