11-årig dreng ville ikke stoppe med at forstyrre undervisningen: Så gør læreren det utilgivelige

Foto: Facebook

En 11-årig elev skulle angiveligt gentagne gange have forstyrret undervisningen, som fik læreren til at gøre noget langt over grænsen.

En lærer har sagt op efter, at en sjette klasser sendte sin mor et selfie, hvor tingene overhovedet ikke er som de burde være.

Catherine fortæller at hendes 11-årige søn Brady, sendte hende et foruroligende billede d.13 februar.

Læs også

Kvinde går på toilettet: Få sekunder senere ændrer hendes liv sig fuldstændig

På billedet ses den 11-årige Brady have sin munden tapet over med malertape. Det skriver New York Post.

Hun sagde, at hendes barns mund var dækket af tapen to eller tre gange af en lærer, hvilket fik Webster til at advare skolens rektor, LaShunda Faison.

Foto: Facebook

Under en skoleundersøgelse af de bekymrende påstande fortalte Brady Faison, at mund tapningen havde stået på i flere måneder, og at andre elever også var blevet udsat for den samme behandling, sagde Webster.

Drengen sagde også, at læreren, som endnu ikke er identificeret, ville tape elevernes håndled sammen, fortalte Webster til New York Post.

Johnston County Public Schools sagde, at læreren sagde op den 17. februar og forsikrede skolesamfundet om, at de tager beskyldninger om "personalets uredelighed alvorligt".

"Bare fordi Brady ikke kom til skade, gør det ikke dette mindre alvorligt," sagde Webster og tilføjede, at hændelsen fik hendes søn til at føle sig "ydmyget".

Amtets sheriffkontor undersøgte beskyldningerne med andre forældre, der trådte frem med lignende anklager, men efter at have talt med anklagere blev det fastslået, at der ikke var nok til at anlægge en straffesag.

Webster udtaler sig først nu, efter at både efterforskningen af ​​skolen og de kriminelle anklager blev afsluttet. Hun fortalte stationen, at mens hendes søn kan være snakkesalig og en klasseklovn, fik den påståede straf hende til at ryste.

Læs også

Bortadopteret fra sin 15-årige mor: Opdager chokerende sandhed 35 år senere

 

.

Dagens Gossip