11-årig kørte 322 km for at møde fremmed mand fra internettet

Foto: Shutterstock.com

Der var en helt særlig grund til, at en blot 11-årig dreng stjal sin storebrors bil, og derefter kørte 322 kilometer på tværs af landet.

Det er ikke mange måneder siden, at en 8-årig dreng blev stoppet på den tyske motorvej, hvor han lå og kørte 180 km/t efter, at han havde stjålet forældrenes bil.

Nu er det så en 11-årig dreng, der har stjålet sin storebrors bil, og derefter kørte han hele 322 kilometer, før han valgte at stoppe bilen i nærheden af en politibetjent for at bede om hjælp.

Læs også

Vanvittigt: 8-årig dreng kørte 140 km/t på motorvejen

Det er dog en lidt mystik sag, for hvorfor stjal den 11-årige sin storebrors bil, og hvorfor valgte han at køre hele 322 kilometer på tværs af landet, før han stoppede.

Det har mediet CNN svaret på.

Skulle bo hos fremmed mand 

Drengen havde skrevet med en fremmed mand på det sociale medie snapchat, og drengen havde planlagt, at han ville køre ned til manden for at bo med ham. Da drengen havde kørt i tre timer med en gennemsnitsfart på mere end 100 km/t, mistede han GPS-signalet på farens tablet, som han havde medbragt.

Det betød, at de beskeder som han havde modtaget af den ukendte mand fra Snapchat, blev slettet, og dermed havde han ikke længere adressen. Drengen kunne derfor ikke længere finde vej, og da han spottede en politibetjent, valgte han at parkere ved siden af ham, og bad om hjælp.

Herunder kan du se en dreng, der under kontrollerede forhold køre i en vaskeægte 'Superbil'

 

Til betjenten havde drengen fortalt, at han havde taget sin storebrors bil, fordi han ville bo sammen med en ukendt mand, som han havde skrevet med på Snapchat. Betjenten kontaktede derefter faren til drengen, som netop var i færd med at melde drengen savnet i byen Simpsonsville, hvor han bor.

Politichefen fra Charleston Politi har efterfølgende været ude med en besked til forældre, der har unge børn. Han opfordrer dem til at tage en snak med deres børn omkring sociale medier og internettet, og de farezoner der er.

Politiet efterforsker i øjeblikket sagen, og forsøger at finde den fremmede mand. Det vides altså ikke, hvilken alder manden har, og han havde positive hensigter med drengen, eller om den 11-årige dreng var på vej direkte i en ‘fælde’.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip