11-årig pige finder sine corona-smittede forældre døde

Foto: KSDK

Den 11-årige piges forældre havde kort forinden testet positiv for coronavirus.

"Jeg kan ikke forestille mig noget mere tragisk, som en 11-årig pige kan blive udsat for," siger naboen til familien, da han hørte nyheden om, at hende forældre havde mistet livet. 

Han beskriver hendes forældre som de "sødeste mennesker, han har mødt". 

Han er også ked af, at det var pigen selv, der fandt sine forældre - hvis identitet ikke er blevet frigivet  - i familiens kælder, hvor de var gået i selvisolation efter at være blevet testet positiv for coronavirus. 

Det skriver People.

Læs også

Dansk YouTube-par er gået fra hinanden

Chuck Duy var familiens nabo, og han fortæller, at kvinden før var blevet sendt på hospitalet. 

"Hun testede positiv, men de sendte hende hjem. Hun kom dog hjem til, at hendes mand også var testet positiv for coronavirus, hvorfor de gik i selvisolation sammen på et værelse i kælderen," siger Chuck. 

Det fremgår ikke, om den 11-årige pige befandt sig i huset, mens hendes forældre var gået i isolation, eller om hun befandt sig et andet sted.

St. Louis County Police fortæller til People, at de modtog et opkald klokken 10.30, hvorefter man sendte en patrulje til adressen.

De var begge i 40'erne, men deres liv stod ikke til at redde. 

"Betjentene kunne ikke finde tegn på, at der skulle være sket noget mistænksomt. De var blevet sendt i isolation, da de begge var blevet testet positiv for coronavirus, og de oplevede begge symptomer. Vi har ikke grund til at tro, at der er sket noget ulovligt," siger en talsperson fra St. Louis County Police. 

Chuck Duy er meget ked af, at hun har mistet begge sin forældre. Han ved, hvor meget de betød for hende, og hvor gode mennesker, de var. 

"Jeg kan huske, at de bankede på vores dør, da det var jul sidste år, og så stod de der med kager, som vi måtte få. Jeg beder til, at den lille pige får det godt."

Læs også

Michael Olesen og Joan jubler: Endelig lykkedes det

 

Dagens Gossip