11-årig pige forsvandt sporløst for 19 år siden: Gammel pengeseddel giver nyt håb i sagen

Ane Sørensen

326 uger siden

|

20/03/2018
Udland
Mikelle Diane Biggs Foto: Facebook
Mikelle Diane Biggs Foto: Facebook
Det lokale politi har fået et nyt spor i sagen om en 11-årig pige, som forsvandt i den amerikanske stat Arizona tilbage i 1999.

Dagens topnyheder

Et nyt spor er fundet langt fra det sted, hvor en 11-årig pige forsvandt i den amerikanske stat Arizona i 1999 og giver nyt håb for efterforskerne i den gamle sag.

11-årige Mikelle Diane Biggs befandt sig uden for sit hjem i byen Mesa den 2. januar 1999, mens hun ventede på en is-bil. Her blev Mikelle Diane Biggs kortvarigt adskilt fra sin yngre søster Kimber, hvorefter hun var forsvundet sporløst.

Det skriver New York Post.

Efterfølgende fandt man Mikelle Diane Biggs’ cykel, som var blevet efterladt på gade. I nærheden fandt man desuden en mønt til en is, som den 11-årige pige havde holdt i hånden.

En time senere fløj en helikopter over Mesa og søgte efter den forsvundne pige. Det udviklede sig ifølge mediet Arizona Republic til det lokale politis mest intense efterforskning nogensinde rigtig mange bevismaterialer og tips.

Det seneste af disse tips kom i form af en pengeseddel fra 2009, som politiet i byen Neenah i Wisconsin modtog i sidste uge. På den gamle seddel står denne besked:

- Mit navn er Mikel Biggs, kidnappet fra Mesa Arizona, jeg er i live.

Ifølge Arizona Republic er teksten tilsyneladende skrevet af et barn. Adam Streubel, som er efterforsker hos Neenah Police, sætter dog spørgsmålstegn ved, hvorvidt pengesedlen er ægte og bider mærke i, at pigens fornavn er stavet forkert. 

Adam Streubel mener, at beskeden ganske enkelt kan være en spøg i knyttet til den gamle sag. Men selv hvis beskeden på sedlen skulle være ægte, vurderer Adam Streubel, at det er umuligt finde frem til afsenderen:

- Der var et lille strejf af håb i et sekund, men ramte virkeligheden. Der er intet, du kan gøre med den, hvilket er temmelig frustrerende, siger Adam Streubel til New York Post.

Ifølge en talsmand har politiet i Mesa dog alligevel tænkt sig at undersøge pengesedlen nærmere:

- Vi får ikke mange tips længere, men en gang imellem gør vi. Vi følger altid op på dem. Vi håber altid, at det kan være det, der giver et gennembrud i sagen, siger Steve Berry, som er betjent hos Mesa Politi, til Arizona Republic.

Fyr dukker uventet op til fest, hvor hans kæreste er: Hævner sig omgående, da han får øje på hende