11 måneder gammel baby voldtaget i to timer - indlagt på sygehus

En 11 måneder gammel baby er angiveligt blevet bortført og voldtaget af en nabo i byen Delhi i Indien fredag aften. Det skriver Metro.

Babyen lå og sov med sin mor i området Vikaspuri, da hun blev bortført og bragt til en nærliggende jungle, hvor hun blev voldtaget gennem længere tid. Moderen anmeldte sin datters forsvinden klokken 23 om aftenen, og da politiet fandt frem til pigen flere timer senere, var hun alvorligt tilredt.

Den 11 måneder gamle pige blev straks bragt til det nærliggende hospital Deen Dayal Upadhyay Hospital, hvor hun modtog intensiv behandling for sine skader.

- Pigen blødte voldsomt. Lægerne på hospitalet siger, at hendes tilstand er alvorlig, fortæller politiet.

LÆS OGSÅ: 9-årig pige bundet op og voldtaget af sin mors venner

Barnets far fortæller, at det var et frygteligt syn, der mødte ham på hospitalet:

- Jeg var forfærdet over at se min datters tilstand. Hendes tøj var revet i stykker, og hun havde neglemærker over hele kroppen.

Manden, som er sigtet for det ubegribelig overgreb, har tilstået, at han voldtog den lille pige i to timer. Det lykkedes politiet at finde frem til ham, efter at de fandt hans mobiltelefon i nærheden af det bevidstløse barn.

LÆS OGSÅ: Benjamin bestilte et par nye jeans på nettet: Fik det dårligt, da han læste vaskeinstruktionerne

Han er nu sigtet for voldtægt og varetægtsfænglset. Pigens fysiske skader kan, hvis hun overlever, meget vel påvirke hende resten af livet. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip