12-årig autistisk dreng lagt i koma: Tvunget af mobbere

Foto: Shutterstock

Drengen sneg sig ud efter sengetid med sin 11-årige lillebror. Hvad mobberne tvang ham til, sendte ham i koma.

For en uges tid siden sneg en autistisk dreng ved navn Ronnie Philips og hans lillebror sig ud efter sengetid. De ville blot være ude og lege, som andre børn på deres alder, skriver Daily Mail.

Læs også

2-årig død i tragisk ulykke: Hængte sig selv

Brødrene, der er hhv. tolv og elleve år, havde aftalt at mødes med nogle ældre drenge fra deres skole. At hænge ud med de store børn efter sengetid var spændende for de to brødre.

Da de herefter gav autistiske Ronnie en "drink", kunne han ikke sige nej.

Drink med blegemiddel

Ronnies mor har udtalt, at de ældre drenge skulle have sagt, at drinken indeholdt gin. Det viste sig dog ikke at være sandheden. Drinkens dominerende ingrediens var derimod blegemiddel.

12-årige Ronnie drak så stor en mængde blegemiddel, at han kollapsede. Hans lillebror Jimmie forstod ikke hvorfor, og var bange for, at hans bror var død.

De ældre børn løb fra stedet, og efterlod derfor den kollapsede Ronnie og hans traumatiserede lillebror. En forbipasserende kvinde opdagede heldigvis drengene, og fik straks tilkaldt en ambulance.

Indlagt på intensiv

Ronnie havde ikke kræfter nok til at blive vækket. Derfor besluttede man, at han skulle indlægges på intensivafdelingen, hvor han blev lagt i koma.

Efterfølgende har hans fortvivlede mor henvendt sig til offentligheden via både medier og sociale medier, da hun ønsker at advare andre.

"Jeg ønsker bare, at folk indser farerne ved drinks, stoffer, at lege dumme lege og løbe væk, og efterlade et døende barn," siger hun til Daily Mail.

"Børn er børn, men denne slags ting er latterligt og farligt."

Da han ankom til hospitalet så hans tilstand livstruende ud. Heldigvis har moren nu givet en positiv opdatering til omverdenen om, at han er vågnet op.

Hun har udtalt: "Han er vågen nu, men kan ikke forstå, hvorfor andre ikke kan lide ham og ville gøre sådan mod ham, da han troede, at de var hans venner."

Læs også

Umut revser Caroline Fleming: 'Det er usmageligt og grådigt'

Politiet er i gang med at undersøge sagen, men det er endnu uklart, hvorvidt de ældre drenge havde til hensigt at skade den autistiske dreng. Det skriver Daily Mail.

 

Dagens Gossip