14-årig venter barn med 11-årig: Nu er graviditeten i fare

Foto: POCCNR 1

Det skabte røre, da to børn afslørede, at de ventede barn sammen. Nu er der opstået komplikationer, og den 14-årige gravide pige er blevet hasteindlagt.

Det er den russiske teenager, Darya Sudnishnikova, der er blevet kørt på hospitalet, da det frygtes, at hun føder før tid. Det skriver The Sun. 

Læs også

Ekspert opfordrer: Brug dette fra dit køleskab, hvis du bliver solbrændt

Det sendte chokbølger ud, da det usædvanlige unge par, 13-årige Darya og 10-årige Ivan, på russisk tv gjorde verden opmærksom på forholdet og graviditeten. I dag er Darya fyldt 14 år og Ivan er blevet 11 år.  

Mange spekulerede i, om det virkeligt var den dengang 10-årige Ivan, der var far til barnet. Onde tunger påstod, at Daria måtte have dyrket sex med en anden for at være blevet gravid. I starten fastholdt parret dog, at det var Ivan, der var faderen.

Foto: Instagram

Det skulle dog vise sig, at Ivan ikke var far til barnet. Darya var blevet voldtaget af en 16-årig dreng, men turde i første omgang ikke sige det højt.

Trods Ivan ikke er biologisk far til barnet, så har den 11-årige dreng meldt ud, at han lover at opfostre barnet med Darya. 

Nu er der opstået komplikationer

Nu er der imidlertiden opstået komplikationer, der kan resultere i en alt for tidlig fødsel, oplyser The Sun. 

Videoer fra hospitalet viser, at den 14-årige pige er indlagt, og hun er ikke tryg ved situationen. Hun har tidligere udtalt, at hun ønsker et kejsersnit. Til hendes mere end 250.000 følgere på sociale medier har hun bl.a. sagt:

“Helt ærligt, så er jeg bange for at føde, og hvor ondt det kommer til at gøre.”

Foto: Instagram

Men nu den 14-årige pige bange for at føde for tidligt.

“Nu er jeg mere bange end nogensinde. Jeg er bange for at gå ud af sengen. Man ved aldrig, hvad der kan ske, og måske jeg går i fødsel.”

DNA-test kan afsløre voldtægtsmand

Når barnet kommer til verden skal en DNA-test være med til at fastslå, om den påståede voldtægt har fundet sted, da politiet har en mistænkt på baggrund af Daryas oplysninger.

Læs også

Sara Bro smider alt tøjet igen: Se hende nøgen her

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip