15-årig dreng proppede stort USB-kabel op i sin diller: Skulle teste hvor lang den var

Foto: Privat

Den 15-årige dreng ønskede at finde ud af, hvor lang hans tissemand var. Det forsøgte han at finde ud af, ved at stikke et USB-kabel ind i den

En 15-årig dreng, der førte et USB-kabel ind i sin penis, endte med at skulle opereres, fordi han ikke kunne få det ud igen. Den unavngivne teenager fra London fortalte lægerne, at han stak kablet ind for at 'måle længden på sin penis'.

Læs også

De hånede moderen, da hun gik på stranden i bikini: Gik grædende hjem og skrev et svar

Mens hans måde at måle størrelsen på sin penis gik helt galt, for kablet endte med at sætte sig fast. Begge ender af USB-kablet hang ud af hans lem.

Drengen forsøgte flere gange at fjerne det på egen hånd, men det resulterede i, at han urinerede en stor mængde blod, hvilket førte til, at han blev kørt på skadestuen af sin familie.

På hospitalet var det heller ikke muligt at trække kablet ud ved hjælp af specialværktøj, da der blevet bundet en knude på kablet, skriver lægerne i en rapport i Urology Case Reports ifølge Daily Mail.

Foto: Privat

Drengen blev hurtigt overført til University College Hospital London, hvor han skulle behandles yderligere.

Han bad om at blive undersøgt, uden at hans mor var til stede. Da hun havde forladt lokalet, tilstod han over for personalet, at han havde indsat kablet, fordi han ønskede at måle længden på sin penis.

Efter at et røntgenbilledet af drengens skridt afslørede den nøjagtige størrelse og position på knuden, blev den 15-årige dreng sendt til operation.

I et forsøg på at fjerne kablet, skar lægerne på langs i hans bulbospongiosus-muskel, der er et område mellem kønsorganerne og anus. Det lykkedes lægerne at fjerne knuden gennem snittet, og herefter kunne de skære den fri fra resten af kablet.

Foto: Privat

Da den store knude på kablet blev fjernet, var det muligt for lægerne at fjerne de resterende to stykker af kablet gennem åbningen på hans penis.

Det har ikke ført til nogen komplikationer i forbindelse med den unge drengs helbred, og han blev udskrevet fra hospitalet dagen efter operationen.

To uger efter blev han kaldt ind til en opfølgende scanning, og denne scanning viste, at der ikke var sket nogen varig skade. Lægerne gjorde det dog klart, at drengen skal løbende overvåges i den kommende tid.

Læs også

De hånede hendes kæreste og kaldte ham ‘fedberg’: Her er hendes rørende svar

Lægerne oplyser ifølge Daily Mail, at tilfælde som disse er sjældne, men de har tidligere stået over for, at en lang række genstande er blevet indsat i åbningen af peniser på lignende vis.

 

Dagens Gossip