De hånede hendes kæreste og kaldte ham ‘fedberg’: Her er hendes rørende svar

Privatfoto

De geniale billede fra brylluppet blev delt på grund af en genial detalje, men desværre væltede det ind med grove kommentarer.

Et amerikansk par er blevet mødt med hadefulde kommentarer, efter de delte et billede fra et bryllup på nettet.

Da Ashley Stevens og hendes kæreste gennem to år, Christopher Reed, var til bryllup hos deres venner, fik de taget det mest geniale billede ved et rent tilfælde.

Læs også

1.300 elever sendt hjem: Skole evakueret på grund af lille edderkop

På billedet ser man Ashley Stevens, der stråler af glæde, fordi hun netop har grebet brudebuketten - i baggrunden sidder hendes kæreste med ansigtet i de helt perfekte folder med udsigten til et snarligt bryllup, hvis man skal holde sig til gamle traditioner og overtro.

Alle syntes, at billedet af Christopher Reed med frygt i øjnene var så sjovt, at en ven delte det på Reddit. Og så tog det fart.

Over 2600 brugere kommenterede på billedet, hvoraf flere gik på Christopher Reed vægt.

"Fedberg burde hoppe op og ned af glæde over, at den pige overhovedet er sammen med ham - for ikke at tale om, at han er ét skridt nærmere at gifte sig med hende," skriver en bruger.

Andre synes, at kæresten ligner en med downs syndrom og morer sig over manden i baggrunden med det bistre blik, som de mener må være Ashley Stevens’ far, som 'er sur over, at hans datter nu skal gifte sig med en tyk mand med down syndrom’.

De mange hadefulde kommentarer gjorde parret kede af det. Især Ashley Stevens, som derefter skrev et hjertevarmt svar til de mange kritikere:

"Det overrasker mig, hvor hurtige mange mennesker er til at dømme, når de slet ikke kender én. Lad mig bare lige sige, at jeg har vundet lotteriet med Christopher," skriver hun.

"Det kan godt være, han ikke har stenhårde mavemuskler, som verdens synes at fortælle piger, at de søger i en fyr, men hvad gør det, når du forsøger at finde en, du kan dele resten af livet med? Han er så hensynsfuld og tålmodig, han viser altid, hvor meget han elsker mig. Han er min bedste ven. Jeg elsker ham, for den, han er, og han elsker mig, for den, jeg er. Han er forstående, kærlig og sjov, hvilket er svært at finde nu om dage."

Christopher Reed er også ked af, hvordan det hele stak af, men han tager det mere roligt end sin kæreste - han har nemlig lagt ører til disse kommentarer hele sit liv.

"Jeg har altid været en stor fyr, så jeg lyttede til kommentarerne og de grove jokes hele min barndom. Jeg er på en måde blevet vant til det. Jeg ved, hvem jeg er, og jeg er faktisk ligeglad med, hvad andre siger om mig, for jeg har selvtilliden i orden," siger han til ABC News.

Læs også

Forfærdelig tragedie: 15-årig slog hele sin familie ihjel på mors fødselsdag

 

 

Dagens Gossip