16-årig pige uden sygdomme død af coronavirus

Foto: Shutterstock.com

Det er flest ældre og syge personer, der mister livet til coronavirus, men unge personer er også nødt til at passe på. Det er tydeligt, efter at en 16-årig pige mistede livet.

De fleste mennesker er klar over, at coronavirussen der hærger hele verdenen, primært er farlig for de ældre og i forvejen syge personer.

Mange går derfor med den opfattelse, at hvis man er ung, så kan der ikke ske noget alvorligt, hvis man bliver smittet. Derfor ser man også flere unge, der ikke går lige så meget op i at tage deres forbehold som ældre, men det er en fejl.

Læs også

Eksperter afslører: Der er nye symptomer på coronavirus

Nu har vi efterhånden set flere tilfælde på, hvor forholdsvis unge mennesker er blevet alvorligt syge af coronavirus, men nu er det gået helt galt.

En blot 16-årig fransk pige har nemlig mistet livet, efter at hun blev smittet med coronavirussen.

Vi blev fortalt, at den ikke var farlig for unge mennesker

Den 16-årige Julie A, fra Paris, er et af de yngste personer i verden, der er død af coronavirus. Ifølge pigens mor, så fejlede hun nemlig ingenting, og hun havde ingen underliggende sygdomme.

Det lå derfor ikke i kortene, at hun pludselig skulle miste livet.

“Det er ikke til at bære. Vi skulle jo bare have haft et helt almindeligt liv,” fortæller moren ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Ifølge moren blev pige nsmittet med coronavirus, og langsomt blev hendes tilstand forværret. I løbet af torsdagen mistede hun så livet.

“Fra starten blev vi fortalt, at virussen ikke er farlig for unge mennesker. Vi troede på det ligesom alle andre,” fortæller moren til det samme medie.

I Frankrig har i alt 1.696 personer mistet livet, efter at de blev smittet med coronavirus. I alt er der blevet testet knap 30.000 personer.

Herhjemme i Danmark er der siden i går klokken 17.00 blevet testet 16.197 personer, og der er registreret 1.877 smittede. Antallet af døde i Danmark er steget til 41.

Læs også

Skandale: Købte 340.000 ubrugelige coronatests i Kina

 

 

Dagens Gossip