17-årig afslørede sin fars hemmelighed: Nu er hun død

Foto: Cambridgeshire Police

I retten er en mand er nu blevet fundet skyldig i at have dræbt sin teenagedatter, efter hun angiveligt afslørede en forfærdelig hemmelighed.

"Nej, nej, nej, hun er ikke død."

Det var ordene, der kom fra Bernadette Walkers mor, da retten slog fast, at hun er blevet myrdet.

Læs også

Se videoen: Spækhugger opdaget nær dansk strand

17-årige Bernadette Walker har været forsvundet siden 18. juli sidste år, da 51-årige Scott Walker hentede hende hos bedsteforældrene i Peterborough i England. 

Han skulle her have taget livet af steddatteren, de fleste kendte som Bea. 

Det skriver BBC. 

Foto: Cambridgeshire Police

Bernadette Walker skulle forinden have fortalt sin mor, at stedfaren, som hun ikke har noget imod at kalde "far", hvilket hun havde gjort "igennem en årrække", af flere omgange skulle have forgrebet sig på hende. 

I hendes dagbog skriver hun, at der ikke var nogen, der troede på hende, da hun forsøgte at række en hånd ud i kølvandet på overgrebene.

Anklagemyndigheden var overbevist om, at moren var klar over, hvad der foregik, men at hun forsøgte at hjælpe Scott med at dække over mordet.

"Jeg fortalte om overgrebene til min mor og far. Mor kaldte mig en løgner og truede med at slå mig ihjel, hvis jeg sagde noget til politiet."

Man er endnu ikke lykkedes med at finde frem til liget af den 17-årige Bea, men siden dagen, hun forsvandt, har der ikke været aktivitet på hendes telefon, ligesom hun heller ikke har været på de sociale medier eller haft adgang til en bank. 

"Jeg vil hellere sige, at jeg er forældreløs, end at sige, at jeg har forældre der misbrugte mig og som er ligeglade med mig, og hvad der sker med mig," står der også skrevet i dagbogen. 

I retten blev det endvidere oplyst, at farens telefon står som have været slukket i halvanden time, dagen Bea forsvandt. 

"Anklagemyndigheden mener, at han i den halvanden time dræbte Bea."

Det første opkald, der er blevet foretaget efter, at den igen blev tændt, var til Sarah Walker. 

"Den eneste konklusion, man kan lave ud fra det telefonopkald, er, at Scott Walker fortalte sin kone, at han havde dræbt Bernadette og havde brug for hendes hjælp med det samme for at dække over Bee's forsvinden og død, og til at købe dem begge tid til at finde ud af, hvad der nu skulle ske."

Billede af dagbogen. 

Anklagemyndigheden kunne også fortælle, at forældrene havde "hacket" sig ind til Bernadettes sociale medier. Her har de ladet soom om, at de var hende, hvis hun modtog en besked fra venner eller familie. 

"Det løj overfor alle omkring dem ... omkring hendes forsvinden og det blinkede ikke i jagten på at komme i mål med deres ondskabsfylde plan."

"Kærlighed og ansvar var væk, hvis det overhovedet havde været der."

Sarah Walker havde forud for retssagen erklæret sig skyldig i to forhold om at have hindret rettens gang ved at have sendt beskeder fra Bernadettes telefon. 

Der er strafudmåling i sagen 10. september.

Læs også

Megan modtog dette OL-billede fra sin flirt: Så blev han busted

 

Dagens Gossip