18-årig blev livredder på vej hjem fra fodboldtræning: ‘Jeg var i chok’

Foto: Privat

​En ellers ganske normal 18-årig svensk mand, blev den helt store helt, da han var på vej hjem fra fodboldtræning.

Det var ellers en dag ganske normal dag som så mange andre, da 18-årige Ture cyklede hjem efter at have været til fodboldtræning i den svenske by Alingsås.

Læs også

45-årig mand havde haft indbrud i sit hjem, men der var noget lusket ved det

Pludselig så han noget, der fik ham til at standse op, og det skulle vise sig at være rigtig godt, at han gjorde netop det. 

Han opdagede nemlig en robåd på en sø tæt på byen, men der var ingen i den, hvilket fik den 18-årige til at stoppe op og blive en anelse mistænkelig. 

“Det så lidt ubehageligt ud, at den bare lå og svævede derude. Men så ser jeg, at der er en dreng i vandet et stykke væk. Jeg cyklede nærmere og så, at der var en anden dreng på land, der råbte og virkede bekymret. Så jeg kastede mig af cyklen og hoppede i vandet med tøjet på,” - forklarer Ture til Newsner

Det var godt, at Ture tog den beslutning, da den cirka 10-årige dreng han efter en iskold svømmetur fik hevet op på land, var meget kold, og efter en længere periode i det kolde vand, havde svært ved at bevæge sig. 

Angiveligt var den fisketur der var gået galt for den unge dreng og en kammerat. Ifølge Ture selv havde drengene set robåden drive væk, og den ene havde så forsøgt at få den i land igen, men vandet var så koldt, at han hurtigt mistede kræfterne. 

“De var chokerede og ville bare tage hjem, tror jeg. Så vidt jeg forstår, havde de været ude at fiske, og en båd var drevet væk, så en af ​​dem ville gå ud og hente den. Men så var det så koldt, at han ikke kom længere,”

Heldigvis var Ture på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, og havde mod nok til at kaste sig i det kolde vand. Og takket være ham, blev den lille dreng hentet i land, og fik ingen varige men, efter den farlige svømmetur.

Læs også

Michael Falch overrasker: Dukker op i populært tv-program

 

Dagens Gossip