18-årig købte lottokupon for første gang nogensinde: Så vandt hun 250 millioner kroner

Foto: Shutterstock

En nyudklækket lottospiller blev hurtigt også nyudklækket mangemillionær.

Canadiske Juliette Lamour var netop blevet 18 år, da hun for nyligt valgte at købe den første lottokupon, hun nogensinde havde købt. 

Og det skulle ifølge Unilad hurtigt vise sig at være en god beslutning.

Læs også

Dansk YouTuber har tjent 400.000 kroner på én måned: Alle kan gøre det

Der var nemlig gevinst, og ikke bare en lille en af slagsen. 

Juliette vandt nemlig hovedpræmien, som lød på næsten 250 millioner kroner, og hun blev dermed den yngste lottomillionær i Canadas historie. 

"Selvom der har været andre 18-årige lottovindere i Canada de sidste par år, så har ingen vundet så meget, som Juliette har," lyder det i en udtalelse fra selskabet bag lottospillet i Canada. 

Købte lottokupon ved et tilfælde

Til Global News har den 18-årige mangemillionær fortalt, at det faktisk var et tilfælde, at hun købte vinderkuponen. 

Det var nemlig ikke noget, hun havde planer om at gøre, men da hendes bedstefar foreslog det som en "sjov" måde at fejre hendes fødselsdag på, tog hun chancen. 

Og det er hun nok glad for i dag. 

"Jeg var lige blevet 18, og min bedstefar foreslog, at jeg købte en lottokupon for sjov," har Juliette forklaret og uddybet: "Da jeg kom ned i butikken, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle spørge efter, fordi jeg aldrig havde købt en lottokupon før, så jeg ringede til min far, som fortalte, at jeg skulle købe en LOTTO 6-49 Quick Pick."

"Jeg kan stadig ikke forstå, at jeg fik jackpot på min første lottokupon nogensinde!" har hun desuden udtalt og forklaret, at hun faktisk havde glemt, at hun havde købt kuponen. 

Det var først, da hun i nyhederne så, at man ledte efter vinderen af de mange millioner, at hun kom i tanke om det og tjekkede sin kupon. 

Juliette har afsløret, at nogle af pengene skal bruges på "sommereventyr," når hun får sommerferie.

Læs også

Millionregn over Danmark: Tocifret antal nye millionærer

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip