19-årig forsvandt for tre uger siden: Nu er der nyt i sagen

Nicolai H

1 uge siden

|

08/07/2024
Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu kommer familien med opdatering.

Dagens topnyheder

Sporhunde, politi og frivillige

I tre uger har ordensmagten hektisk kæmpet mod uret for at finde den 19-årige teenager Jay Slater, der forsvandt på ferieøen Tenerife.

Trods deres ihærdige indsats er der stadig ingen spor efter den unge britiske mand, der sidst blev set mandag den 17. juni, efter en weekend fyldt med musik og nye bekendtskaber.

Jay Slater forlod sine nye venner tidligt om morgenen for at tage bussen tilbage til sin egen ferielejlighed. Men noget gik helt galt.

I en samtale med veninden Lucy Law fortalte Jay, at hans mobil næsten var løbet tør for strøm, og at han var desorienteret. Han nævnte også, at han havde skåret sit ben på en kaktus.

Kort efter blev hans telefon tavs, og Jay blev meldt savnet.

Politiets eftersøgning har været koncentreret omkring en dyb kløft, der fører ned til havet – Jays sidste kendte opholdssted. Eftersøgningen omfattede både droner, helikoptere og hundepatruljer, men efter to ugers intensivt arbejde blev operationen indstillet.

Nu er der kun få spor tilbage af eftersøgningen, i form af et par plakater og en enkelt patruljevogn ved nogle busstoppesteder langs hovedvejen.

Håbet er hos jægerne

Familien Slater sætter nu deres lid til de lokale jægere, som snart går i gang med jagtsæsonen for agerhøns.

Ifølge en lokal kvinde fra landsbyen Los Carrizales kan jægerne og deres hunde være nøglen til at finde Jay.

"Der vil være andre mennesker i området og en bedre chance for at finde ham," udtaler kvinden til Sky News.

Jays forældre har opholdt sig på Tenerife siden hans forsvinden og har oprettet en GoFundMe-side for at samle penge til eftersøgningen. Moderen, Debbie Duncan, har udtrykt stor taknemmelighed for al den støtte, familien har modtaget.