19-årig kvinde finder skjorte under sin vinduesvisker: Så advarer hun alle andre kvinder

Foto: Privat

Hun var lige blevet færdig med sit arbejde i indkøbscentret, da hun gik ud på parkeringspladsen til sin bil. Her opdagede hun, at der lå en skovmandsskjorte på forruden under vinduesviskeren. Så skyndte hun sig at låse dørene.

Den 19-årige Ashley Haracre var færdig på sit job i et storcenter i Michigan, da hun gik henover den mørke parkeringsplads til sin bil.

Hun kom ind i bilen, før hun opdagede, at der hang en skovmandsskjorte på forruden. Skjorten sad fast under vinduesviskeren. Heldigvis tænkte hun hurtigt.

Læs også

Veganer nægter at få vaccine og dør af Covid-19

"Jeg kom ind i bilen og låste dørene efter mig, som jeg altid gør, og lagde mærke til, at der var en blå skovmandsskjorte på forruden. Der var to biler i nærheden af mig, og den ene var tændt, så jeg følte mig straks utilpas og vidste, at jeg ikke skulle stå ud," skriver Ashley Haracre på Facebook.

Hun brugte vinduesviskeren til at forsøge at fjerne skjorten, men den var vinklet fast om den, så hun kunne ikke få den af.

"Jeg har set opslag på det seneste om folk, der finder ting under deres vinduesviskere i området omkring Burton/Flint. Det er et forsøg på at få piger ud af deres biler og distrahere dem. Heldigvis vidste jeg bedre end at fjerne skjorten, når der var biler omkring mig, så jeg kørte over til et sted, hvor jeg var i sikkerhed, og rullede hurtigt vinduet ned og fik fjernet skjorten," skriver hun og tilføjer:

"Jeg ved ikke, hvorfor skjorten var på min bil, men den må være lagt der bevidst på grund af den måde, den var viklet rundt. Jeg kan virkelig ikke komme i tanke om andre grunde til, at nogen skulle have lagt den på min bil."

Ashley Haracre skriver endvidere, at hun vil informere sikkerhedsafdelingen i indkøbscentret og bede dem om at følge hende til bilen fremover.

"Jeg er så glad for, at mine forældre havde informeret mig om, at det her sker i vores område. Jeg troede bare aldrig, det ville ske for mig," slutter hun opslaget.

Læs også

Sandras nabolag var hærget af tyve: Så lagde hun en snedig plan