19-årig mand anholdt efter at have købt en Playstation 4 til samme pris som frugt

Foto: Shutterstock.com

Det kan virke rigtig simpelt at snyde de maskiner, hvor man selv kan betale i supermarkeder. Det er dog en rigtig dum ide, især hvis man vælger at vende tilbage til gerningsstedet. Det skete for en 19-årig mand, der blev lidt for grådig.

Da der begyndte at dukke selvudtjekningskasser op i de forskellige supermarkeder, var der formentlig mange der tænkte på, om man ikke let kunne spare nogle penge, hvis man ”glemte” at scanne en vare og i stedet scannede en anden.

Man har flere gange hørt om, at folk har fundet to varer der havde samme vægt, og så scannede de den billige vare, mens de lagde den dyre over på vægten. På den måde kunne de snyde sig til en vare langt billigere.

Det trick forsøgte en 19-årig dreng i Frankrig, og det var ikke få kroner, han havde i sinde at spare. Adel var inde i et fransk hypermarked i byen Montbéliard, hvor han gerne ville have fingrene i en splinterny Playstation 4, som stod til cirka 2.700 kroner.

Han havde dog ikke lyst til at betale den fulde pris, så han valgte i stedet at gå hen til frugt og grønt-afdelingen, hvor han placerede Playstationen på vægten, og trykkede på knappen med bananer. Dermed regnede maskinen vægten ud, og printede et mærkat, hvor han stod til at skulle købe bananer for 80 kroner, hvilket svarede til vægten af en Playstation 4.

Derefter gik hen mod kasserne, hvor han selv kunne tjekke ud, og tro det eller ej, men det virkede. Adel fik sig en ny Playstation 4 til den nette sum af 80 kroner.

Grådighed betaler sig aldrig

Adel der ifølge mediet Europe 1 kommer fra Nice, solgte derefter sin Playstation videre på nettet for lige knap 1.000 kroner, hvilket gav ham en pæn profit. Adel tænkte derefter, at han havde fundet sig en fin forretning, og dum som han var, valgte han at returnere til hypermarkedet for at gentage bedriften.

Butikken havde dog i mellemtiden opdaget, at der var foregået snyd den foregående dag, og de holdt derfor et ekstra øje. Da de fik øje på Adel, kontaktede de politiet og de pågreb den 19-årige mand, da han igen forsøgte at købe en lidt for billig Playstation 4.

I torsdags blev der så aflagt dom i sagen, og Adel fik en 4-månders betinget fængselsdom, samtidig med, at han ikke er blevet bandlyst fra hypermarkedet i de næste fem år.

Læs også

Muslimer raser over Nike-sko: Design træder på Allah

 

 

Dagens Gossip