19-årig holdte ind til siden for at tisse: Få sekunder senere var han væk

Foto: Facebook

En ung mand ville holde en hurtig tisse pause da han var ude at køre med nogle venner, men det endte med at koste ham livet.

Ifølge en rapport fra nyhedssiden NZHerald fandt dramaet sted tidligt torsdag morgen i byen Coroglen på Coromandel-halvøen i det nordlige New Zealand (knap 100 kilometer øst for byen Auckland).

Klokken 02.40 gik Cameron Cumming, der kun var 19, sammen med nogle venner på Tairua Whitianga Road, da de stoppede kort. Den unge mand ville bruge stoppet til en tissepause og sådan skete dødsulykken.

Læs også

Godt nyt til disse danskere: Sænker fjernvarmepris med svimlende 11.650 kroner

Fordi vejen løber lige ved siden af ​​en flod kaldet Waiwawa-floden, er der ikke meget plads tilbage mellem vejbanen og vandet på mange strækninger af vejen. I nattemørket vovede den 19-årige sig tilsyneladende for tæt på bredden – han mistede fodfæstet og faldt i floden.

Ifølge et vidne gjorde hans venner "desperate" forsøg på at finde Cameron, men uden held. Så de ringede 911.

Redningsfolk og brandvæsen tog ud  til ulykkesstedet. Hvordan, hvornår og hvor præcist de fik den unge mand op af floden vides ikke. 

Det lokale brandvæsen oplyser, at indsatsen sluttede klokken 4.33, næsten to timer efter det fatale toiletstop. På det tidspunkt var den livløse krop af den 19-årige allerede blevet genoprettet.

Et andet lokalt vidne rapporterede, at den afdøde så ud til at have såret sit hoved, da han faldt i floden.

Læs også

Mor var alkoholiker og ude af stand til at passe sine børn: Så gør hendes kæreste noget uventet

 

Dagens Gossip