Mor var alkoholiker og ude af stand til at passe sine børn: Så gør hendes kæreste noget uventet

Foto: Privat

Denne historie er et glimrende eksempel på den ekstraordinære kærlighed og omsorg fra en mand, der befandt sig i en meget kompliceret situation.

På Jordan Benewiats otte års fødselsdag blev hans mor fuld. Det var ikke en usædvanlig oplevelse for Jordan og hans bror Jarred, da deres mor var alkoholiker. Men den nat var deres mor mere voldelig end normalt og vendte huset på hovedet.

Da hendes kæreste Steven Benewiat kom hjem fra byen, ringede han til politiet, og de to børn blev straks anbragt i plejefamilie.

Læs også

DR-stjerne deler kæmpe nyhed

På trods af at han ikke havde nogen familiebånd til dem, ønskede Steven forældremyndigheden over de to børn, så de kunne fortsætte med at vokse op sammen.

Da staten ikke kunne finde et andet passende hjem til søskende, fik han midlertidig pleje for dem.

De kalder også Steven "far".

“Første gang, jeg så min far græde, var den dag, han troede, at staten ville tage os. Jeg anede ikke, hvorfor han græd i retssalen, men da han forklarede mig det, brød jeg ud i gråd, og han krammede mig, indtil vi gik. Heldigvis fik han ved guddommelig indgriben midlertidig forældremyndighed,” siger Jordan ifølge hjemmesiden Love What Matters.

Efter at børnene flyttede ind hos ham, er deres levestandard forbedret betydeligt. De fik den stabilitet, de havde brug for for at udvikle et solidt fundament, som deres mor aldrig havde givet dem.

Efter tre år i plejefamilie blev Jordan og Jarred officielt adopteret af Steven.

De to søskende er aldrig holdt op med at være taknemmelige for deres far, og for at ære hans store hjerte og fortælle verden om hans venlighed og godhed, besluttede de at poste et kort klip på TikTok for at fortælle hans historie.

Videoen fik over 9 millioner visninger med hundredvis af kommentarer fyldt med støtte og beundring for Steven.

@jordan.elise

truly my hero since the day he came into my life ❤️ #worldsbestdad #myhero #adoption #fyp

♬ paradise - favsoundds
truly my hero since the day he came into my life ❤️ #worldsbestdad #myhero #adoption #fyp

 

Læs også

Mand frier til sin kæreste: 4 dage senere sker det utænkelige

 

 

Dagens Gossip