2-årig pige død: Mors kæreste wrestlede med hende til hun krampede

Kristine Bugbee

372 uger siden

|

26/05/2017
Udland
AC blev kun to år gammel.
AC blev kun to år gammel.
En ung mor og hendes kæreste er anklaget for at have forvoldt en 2-årig piges død. Kæresten wrestlede angiveligt med sin lille steddatter, hvilket i sidste ende kostede hende livet.

Dagens topnyheder

Et par fra den amerikanske delstat Missouri er sigtet for at have forvoldt deres toårige datters død.

19-årige Cheyenne Cook og 24-årige Richard Gamache er anklaget for at have totureret den lille pige AC, indtil hun pludselig fik kramper og mistede bevidstheden. Det skriver lokalmediet KTLA

Der blev slået alarm fra hjemmet 16. maj, og reddere bragte straks den toårige pige på hospitalet. Men hun døde få dage senere.

Det var tydeligt at se på AC, at hun havde været udsat for en form for vold. Det er siden kommet frem, at den 24-årige stedfar Richard Gamache lavede adskillige øvelser fra wrestlingens verden med det lille barn, hvilket gav hende voldsomme skader og kostede hende livet.

Han lavede blandt andet den såkaldte batista bomb, som går ud på at kaste modstanderen op på sin skulder med hovedet nedad, hvorefter man hamrer vedkommende i jorden med ryggen først. 

Efterforskere har desuden fundet digitale spor i form af beskedudvekslinger mellem forældreparret, som beviser, at den lille pige var udsat for en hårdhændet og voldelig behandling. I meddelelserne mellem Cheyenne Cook og Richard Gamache blev det diskuteret, hvordan de kunne skjule de fysiske tegn på misrøgt.

- Dette barn blev utvivlsomt tortureret. Vores tanker er med AC og de efterforskere, som har været en del af sagen fra begyndelsen, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse. 

Cheyenne Cook og Richard Gamache.

Ifølge politiet blev AC mishandlet over en længere periode, og hendes mor kendte til det. Men 19-årige Cheyenne Cook forsøgte ikke at stoppe det eller søge læge til sin lille datter, og derfor er hun også sigtet i sagen.

Kvinde forsvandt sporløst for 30 år siden: Ny lejer gør et uhyggeligt fund i haveskur