2-årig tog IQ-test og blev Mensas yngste medlem

Foto: Privat

Hun er kun to år gammel, men hun er allerede blevet optaget i Mensa.

2-årige Isla McNabb er kun et barn, men hun hører til blandt de klogeste mennesker i verden. 

Washington Post skriver, at hendes forældre, Jason og Amanda McNabb, besluttede at få hendes IQ testet, fordi hun kunne skrive flotte ord med sine legetøjsbogstaver. 

Men intelligente børn sover angiveligt mindre, hvilket også er tilfældet med Isla, hvorfor det er to trætte forældre, som Washington Post har snakket med. 

Læs også

R. Kelly sagsøger fængslet: Jeg er ikke selvmordstruet

Jason kunne indledningsvist fortælle, at han husker de "uhyggelige øjeblikke", hvor han indså, hvor klog hans datter egentlig var. 

De besluttede at teste hende ved at få hende til at udtale ord. De fik hende først til at udtale hvert enkelt bogstav i ordet, hvorefter de fik hende til at sætte alle bogstaverne sammen og udtale ordet rigtigt. 

Isla klarede testen uden fejl og kunne endda nævne forskellige farver - og det er selv om hendes forældre var overbeviste om, at hun ville have svært ved at udtale "orange". 

Hun lærte med det samme hundredvis af ord, og hun har allerede lært at læse. 

Hvad endnu mere imponerende er, at Isla efterfølgende viste, at hun også kunne tælle og skrive. 

Men selv om hun er Mensas yngste medlem, nyder hun også alle de ting og sager, som småbørn kan lide, herunder at lege og se børnefjernsyn. 

Der er omkring 134.000 Mensa-medlemmer verden over, fordelt i cirka 100 forskellige lande. 

Mensa har flest medlemmer fra USA, idet 57.000 amerikanere er medlem, mens den næststørste gruppe af medlemmer findes i Storbritannien med 21.000 medlemmer.

Læs også

'Udbryderkonge' blev bundet og smidt ind i død ko: Så stak hans hånd ud af numsen

 

Dagens Gossip