'Udbryderkonge' blev bundet og smidt ind i død ko: Så stak hans hånd ud af numsen

Foto: Shutterstock

En britisk udbryderkonge har formået at bryde ud af noget, som de færreste nogensinde har været indeni.

Walisiske Jonathan Goodwin er 'escape artist (red. udbryderkonge)' og lever af at lave shows og tv-programmer, hvor han på forunderlig vis formår at bryde ud af selv de stærkeste lænker. 

Den talentfulde brite har blandt andet sluppet ud af klassiske ting som fængselsceller og pengeskabe, ligesom han også har prøvet at bryde ud af mere atypiske ting som for eksempel en bunke af 50.000 bier, men det er alligevel langt fra det mærkeligste, som han er brudt ud af.

Læs også

Fik 330 gange for meget i løn: Chefen har ikke set ham siden

I forbindelse med optagelserne af det britiske tv-program 'The seven stupidest things to escape from (red. De syv dummeste ting at bryde ud af)' blev Goodwin nemlig inspireret af den legendariske udbryderkonge, Harry Houdinis, udbrydertrick, hvor han slap ud af en død hvals mave, som var blevet lukket med snor. 

Det har han ifølge Ladbible selv forklaret for nyligt i forbindelse med optagelserne til en podcast.

"Normalt er en flugt baseret på noget, som alle ved, at det er svært at bryde ud af - for eksempel et fængsel eller et pengeskab [...]," har udbryderkongen udtalt og forklaret, at han synes, det kunne være sjovt, at bryde ud af noget mere bizart, men at han desværre ikke kunne skaffe en hval. 

"[...] jeg søgte lidt rundt, [men] kunne ikke finde en hval," har han således udtalt og forklaret, at han i stedet fik fat i en død ko, som alligevel skulle slagtes.

Inden den blev det, fik han dog lov til at bruge den til sit udbrydertrick. 

"Det var utrolig svært [at få fat i en ko], fordi det var i slutningen af alt det med kogalskab [...]," har Goodwin udtalt og forklaret, at det dog altså lykkedes til sidst. 

Den 42-årige udbryderkonge blev derfor bundet og lagt ind i den døde ko, som derefter fik lukket sit numsehul med sytråd, men det var alligevel her, at han slap ud. 

"Det var perfekt. Jeg blev [...] bundet og lagt indeni den, og så snørrede de den sammen som en stor sko - med ben," har Goodwin forklaret og uddybet, at det var en "meget, meget svær ting at bryde ud af."

"Jeg kunne ikke rigtig trække vejret derinde, og den var meget tung," har han forklaret og uddybet, at det dog lykkedes ham at få sin hånd ud gennem numsen til sidst, og at han på den måde slap ud. 

Det utrolige udbrydernummer, som blev gennemført i 2005, blev dog aldrig sendt på tv, da Channel 4, som stod bag optagelserne, syntes, at det var for voldsomt at vise. 

"Channel 4 den gang... Det er et tegn på ære, at de nægtede at vise det, da de ville gøre alt," har Goodwin udtalt. 

Læs også

Video viser mandlig betjent sparke 15-årig pige ind i et stillads: Slipper med en skriftlig advarsel

 

 

 

 

Dagens Gossip